SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-15 > SERIA B2 / RAPID II - FC SIBIU 0-0: SERIA B2 / RAPID II - FC SIBIU 0-0: Au jucat la zero

După cum a început partida de pe terenul aflat pe Strada Veseliei, liderul FC Sibiu și-a trădat intențiile. Grupați pe două linii în apărare, ardelenii profitau de fiecare intrare în posesie pentru a-l lua, practic, la țintă pe unicul lor vîrf, Pătru. De partea cealaltă, echipa secundă a Rapidului a dominat teritorial partida, dar nu a reușit să ajungă la poarta lui Filip decît prin șuturi de la distanță, puțin periculoase. Cum se întîmplă de multe ori în fotbal, ocaziile mai mari au fost tot la poarta gazdelor, dar sibienii au ratat prin Pătru (15), scăpat singur cu Sardescu, și prin Tarcea (84), al cărui șut de la 17 metri a fost scos printr-un reflex de senzație de portarul rapidist.

După joc, antrenorul oaspeților, Jean Gavrilă, s-a declarat satisfăcut de faptul că echipa sa și-a atins scopul. "Am vrut să luăm un punct de la un adversar foarte periculos. Ei au dominat și noi am încercat să punctăm pe contraatac. Puteam reuși chiar și mai mult, dar cred că rezultatul este echitabil", a declarat Gavrilă la finalul partidei.
Etapa viitoare, Sibiul așteaptă Otopeniul acasă pentru ultimul derby al seriei. Antrenorul Gavrilă s-a arătat din acest motiv mîhnit de eliminarea lui Nicolau, omul care adusese victoria în partida cu Pandurii, acum o săptămînă. "Îmi pare rău deoarece dacă învingem pe Otopeni putem termina pe primul loc turul. Astfel am deveni principalii candidați la promovare", a recunoscut Jean Gavrilă.


"Munciți, munciți, munciți!"

Vicepreședintele Sibiului, Werner Keul, a dezvăluit secretul succesului pentru jucătorii lui Gavrilă. "Motto-ul nostru este: munciți, munciți, munciți! Nu avem vedete în lot. La noi contează mult unitatea de grup. Nu știu încă sigur dacă o să suplimentăm primele la derby-ul cu FC Otopeni. Dacă prindem o zi bună, noi putem învinge orice echipă", a declarat Keul.

Șase jucători au jucat în "A"

Din actuale echipă a lui FC Sibiu, 6 jucători au mai evoluat în Divizia A la Inter Sibiu (Cornel Szeghedi, Lucian Cotora), la Gaz Metan Mediaș (Filip, Nicolau, Hanc) sau la amîndouă (Claudiu Moldovan). Dintre toți, cea mai îndelungată carieră în prima ligă aparține fundașului Lucian Cotora, care are 267 de meciuri în "A" și a jucat, pe lîngă Inter, și la Dinamo București.


FOTBALIȘTI CU EXPERIENȚĂ

Lucian Cotora este liderul sibienilor

Nume Vîrstă Meciuri / goluri în Divizia A
Florin Filip (portar) 34 ani 24 / 0
Marian Nicolau (fundaș) 28 ani 23 / 0
Lucian Cotora (fundaș) 35 ani 267 / 10
Constantin Hanc (mijlocaș) 30 ani 25 / 4
Claudiu Moldovan (mijlocaș) 31 ani 52 / 1
Cornel Szeghedi (mijlocaș) 30 ani 65 / 5


RAPID II BUCUREȘTI - FC SIBIU 0-0

RAPID: SARDESCU - M. Călin, Raicu, D. Dumitrescu, I. Dumitru - G. Ene (79 Saghin), Petrea, Pandele (88 Negruț), V. Dinu - A. Chiriac, Ed. Iordănescu (60 M. Rădulescu). Antrenor M. Stoica
FC SIBIU: Fl. Filip - C. Szeghedi, Nicolau, L. Cotora, Cl. Cosma, Buican - Ad. Demian, HANC, Tarcea, Bîndar - L. Pătru (78 Cl. Gheorghe). Antrenor J. Gavrilă
Eliminat: Nicolau (85) y două "galbene"
Arbitri: V. Stănișteanu (Buzău) 6, I. Popa (Pașcani) 7, T. Marchiș (Baia Mare) 7
Spectatori: 500


14 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri