SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-15 > FC NATIONAL: FC NATIONAL: Execuție cu "studenți"


"Sînteți penibili!", au strigat la finele partidei de ieri suporterii "studenților". O caracterizare blîndă pentru jocul elevilor lui Ion Marin. Dacă precedenta înfrîngere de pe teren propriu, 1-2 cu Armătura, fusese pusă pe seama șocului victoriei din Cupă cu Steaua, 0-1 cu ISCT ține numai de jocul dezolant al "șepcilor roșii". Fostul medieșan Ciurar, care și-a schimbat numele în Aldea, a fost simbolul crizei de identitate din defensiva clujeană. Aceasta a fost alături de lipsa de orizont de la mijlocul terenului, principala cauză a eșecului de ieri.

ISCT a jucat la remiză, însă Dîmbean, singurul fotbalist de pe teren, a dat lovitura mortală. I-a pasat mai întîi decisiv lui Scarlat (42), care a șutat prea slab pentru a-l învinge pe Oltean. "Studenții" au ripostat cu jumătăți de ocazii, prin Szekely (51) și Goga (53). Dîmbean a preluat cu fața spre poartă la deschiderea lui Foro (74), și-a potrivit mai întîi tirul, fiind blocat de Szilagyi, pentru a relua apoi în stînga lui Oltean și meciul era jucat. Finalul i-a găsit pe "studenți" huiduiți de propria galerie, la 12 puncte de liderul Jiul și cu un nou sezon compromis.

"E impardonabil ce s-a întîmplat azi. Nu se poate să nu reușești să tragi un șut pe poartă pînă în minutul 90. Vom umbla la buzunare"
Nicolae Ienac, președinte "U" Cluj

Marin se gîndește la demisie
Tehnicianul lui "U" a admis că înfrîngerea cu ISCT a scos echipa sa complet din calculele promovării. "Am făcut un joc foarte prost, total neinspirat care ridică semne de întrebare. E în discuție și dacă mai rămîn la Cluj sau nu. Am făcut foarte multe greșeli în acest meci. Una a fost că i-am lăsat pe cei din conducere să plătească cu o zi înaintea meciului primele restante, să fie totul la zi", a declarat Marin. "Luni se vor lua măsuri împotriva jucătorilor și se anunță foarte drastice", a dezvăluit directorul executiv, Sorin Bagiu.

14 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri