SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-14 > DINAMO: DINAMO: Țintă la iarnă: Ovidiu Petre


"O să facem curățenie la iarnă!", au anunțat în ultima lună directorul executiv Cristi Borcea și vicepreședintele Gigi Nețoiu, iar din sursele Gazetei Sporturilor nu mai puțin de șapte jucători sînt vizați să plece din Ștefan cel Mare. Totodată, echipa campioană vrea să se întărească în două compartimente, defensiv și median, și caută soluții viabile pentru aceste posturi.

În vizor a intrat mai nou mijlocașul defensiv al lui Galatasaray, Ovidiu Petre, aflat în relații glaciale cu conducerea Cim Bom. Oricît a încercat antrenorul Gică Hagi să-și promoveze conaționalul în echipă, oficialii grupării din Istanbul nu-l plac pe "Sîrmă" și intenționează să-l vîndă la iarnă sau cel puțin să îl împrumute. Mai mult, încă de la venirea lui în Superliga, în toamna anului trecut, fotbalistul a avut o relație încordată și cu presa turcă, iar Ovidiu a declarat în cîteva rînduri că ar agrea o despărțire de Galatasaray.

Pe de altă parte, antrenorul dinamovist Ioan Andone ar avea în plan să încerce o formulă de echipă cu doi închizători, iar fotbalistul în vîrstă de 22 de ani ar reprezenta o variantă bună lîngă Mărgăritescu, titular incotestabil în trupa roș-albilor. Un avantaj în plus în vederea achiziționării lui Ovidiu Petre este și faptul că jucătorul poate evolua și ca libero. Un obstacol în calea realizării tranzacției îl constituie în acest moment prețul, un milion de dolari, pe care Galata îl solicită pentru a-i da dezlegarea jucătorului român.

300.000 de dolari e salariul pe care îl încasează anual Ovidiu Petre la Galata. În Ștefan cel Mare, mijlocașul ar putea cîștiga cel mult o treime din această sumă, în condițiile în care actualii "cîini" Florentin Petre, Dănciulescu, Niculescu și Mihalcea sînt remunerați cu cîte 100.000 de dolari pe sezon


Danciu și Alexa, alte două soluții
Numele lui Ovidiu Petre apare pe o listă lărgită a posibilelor achiziții ale "cîinilor" în mercato din iarnă, alături de Ciprian Danciu, de la Oțelul, și Dan Alexa, ex-dinamovistul aflat în prezent în China, la Beijing Hyundai. Toți trei îndeplinesc și o altă calitate, aceea de a putea juca și în centrul defensivei, în afara postului pe care evoluează în mod frecvent, mijlocaș la închidere. "Dacă aș fi solicitat de către Dinamo aș accepta negocierile, însă pînă acum nu am fost contactat", a declarat Danciu, care și în vară a fost vizat să se întoarcă la roș-albi, însă campionii n-au fost de acord să-i plătească 60.000 de dolari anual. Alexa a mărturisit: "Dinamo e a doua mea casă și m-aș întoarce cu mare drag. Să se termine sezonul în China și apoi vorbim".

„Căutăm întîi o echipă de afară”
Ovidiu Petre este impresariat de firma "Becali&Popescu", iar zilele trecute unul dintre procuratorii mijlocașului, Gică Popescu, a fost la Istanbul să discute printre altele și situația românului. Celălalt agent al fotbalistului, Victor Becali, a declarat ieri: "Ceva-ceva trebuie să rezolvăm pentru Ovidiu, fiindcă nu poate continua într-o astfel de situație tensionată. Vom încerca să găsim o soluție și nu e neapărat obligatoriu să ajungă în Ștefan cel Mare. E posibil să revină în țară, dar mai degrabă căutăm afară o variantă bună".

Renaște interesul pentru Miu
Un alt fotbalist aflat în atenția "cîinilor" este tot un jucător român din Turcia, dar din liga secundă, de la Bursaspor, fundașul Iulian Miu (28 de ani). Ex-stelistul a fost în vizorul lui Dinamo și în urmă cu an și jumătate, înainte de a ajunge la actuala sa formație. Miu ar fi de acord să se întoarcă în țară, poate chiar la roș-albi. Dar și în cazul apărătorului de la Bursa există un impediment serios, contractul său anual, cifrat la 250.000 de dolari, pe care bucureștenii nu ar avea cum să-l plătească.

Burcă a făcut nuntă
Apărătorul campionilor, Ovidiu Burcă, s-a cununat ieri și religios cu Sandra, unirea destinelor celor doi petrecîndu-se după-amiază la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Capitală. La eveniment au participat de la Dinamo doar Vlăduț Munteanu, Mihalcea și Grigorie, însă, aseară, la recepția oferită la restaurantul Casa M erau așteptați și restul coechipierilor, a membrilor staff-ului tehnic și cîțiva șefi ai clubului. Ca destinație a lunii de miere a fost ales Dubaiul, după încheierea sezonului.


Căpitanul riscă
Florentin Petre spune că se va reface în timp util să prindă ultimele două meciuri ale sezonului la Dinamo
Eduard Apostol

Liderul din teren al "cîinilor", Florentin Petre, a suferit miercuri seară în timpul meciului de Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila (1-0), o ruptură musculară la pulpa stîngă, accidentare care l-a scos din planurile selecționerului Iordănescu pentru partida din Armenia. Mijlocașul în vîrstă de 28 de ani va rata și derbyul de duminica viitoare dintre U Craiova și Dinamo, însă fotbalistul roș-albilor a dat asigurări ieri fanilor că va fi pe teren la ultimele două întîlniri ale campionilor din acest sezon, în runda finală a turului cu FC Argeș în "Groapă" și în returul "sferturilor" Cupei, cu Brăila.

"Vreau să joc neapărat în aceste două meciuri și o să mă fac bine pînă la acea oră. Pe de altă parte, există posibilitatea ca partidele cu Argeșul și cu Brăila să fie ultimele cu mine în tricoul lui Dinamo, așa că am o motivație în plus. Nu știu cît o să risc să fiu alături de colegi pe finalul sezonului, însă sper să joc", a punctat Florentin, care are oferte din Rusia de la Dinamo Moscova și Saturn Ramenskoe.

14 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri