SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-14 > Înlocuitori pentru Sorinaccio
Înlocuitori pentru Sorinaccio
Plecarea iminentă a lui Sorin Cîrțu de pe banca tehnică a Oțelului l-a determinat pe patronul gălățenilor să vorbească deja cu doi antrenori liberi de contract. Tehnicianul de la Dunăre este la final de contract cu Oțelul, în virtutea angajamentului semnat cu oficialii gălățenilor mai putînd sta pe banca tehnică doar la următoarele trei partide, cu FC Național și Universitatea Craiova, în campionat, și cu Farul în Cupă. “Orice este posibil”, a declarat în nenumărate rînduri Sorin Cîrțu despre o posibilă despărțire de echipa pe care a dus-o pînă în finala Cupei României. “Eu îl înțeleg. Are familia în Craiova, la 400 de kilometri de casă, și este greu”, a venit răspunsul lui Nicolai Boghici, făcînd referire la faptul că Sorinaccio ar putea ajunge pe banca Universității, altă locație fiind însă și FC Argeș. “Eu sper să rămînă, și orice s-ar întîmpla cred că este mulțumit de ce a găsit la Galați, de ce a făcut aici și de partea financiară”, a adăugat președintele de la Dunăre. Oficialii Oțelului s-au interesat și de posibilii înlocuitori ai tehnicianului oltean.

Basarab Panduru și Mihai Stoichiță pe listă
“Am avut deja discuții cu doi antrenori liberi de contract, de Divizia A. O să-l anunț la sfîrșitul turului. Am ales doar doi pentru că noi nu sîntem Dinamo sau Steaua, să avem o listă mai mare din care să nominalizăm pe cineva”, a precizat Boghici. Stoichiță și Panduru?, a venit întrebarea firească. “Nu vă spun acum”, a răspuns boss-ul “oțelarilor”, fără să infirme cele două nume. “De Panduru știu eu”, a declarat o sursă din anturajul echipei.
Cu jucători la pachet?
Tehnicianul Sorin Cîrțu se pare că va pleca de la Galați însoțit și de cîțiva jucători de la Oțelul. Printre numele vehiculate sînt cele ale lui Ștefan Nanu, Augustin Călin și Gheorghe Rohat, ultimul, fotbalist foarte apreciat de Sorinaccio în urma evoluțiilor constant fără greșeală din acest campionat. “Dacă sînt liberi, pot să plece. Dar unii au venit în vară și nu pot pleca în iarnă”, a declarat președintele Nicolai Boghici.

"L-am văzut pe domnul Boghici o singură dată, acum doi ani, la o emisiune tv. N-am discutat absolut nimic în ultimul timp"
Mihai Stoichiță, antrenor

Restanțe de 4.000 de dolari
Jucătorii Oțelului n-au primit o parte din bani, aceștia constînd în mai multe prime și o rată din contract. Suma pe care fotbaliștii o au de luat de la club se ridică la aproximativ 4.000 de dolari de titular (prime) și o rată din contract. “Sînt bolnavi după bani”, a glumit președintele Nicolai Boghici (foto), adăugînd că pe 20 noiembrie va plăti cel puțin o parte din ei.
sorin.ion@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri