SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > U CRAIOVA: U CRAIOVA: Dinel șochează

De cîteva luni, Dinel Staicu amenință că nu mai susține financiar "Știința" și că este dispus să ofere clubul oricui este interesat, chiar și "pentru un euro". Acum 6 săptămîni, Adrian Mititelu chiar devenise patron timp de o zi, dar afacerea a căzut, iar Staicu s-a lăudat, nefondat, că a cîștigat două milioane de euro din acestă inginerie. O comandă venită pe linie de partid l-a împins pe primarul PSD Antonie Solomon să declare că va face un sondaj de opinie pentru a vedea dacă electoratul craiovean dorește ca Primăria să preia echipa. Ieri, Dinel a șocat din nou: "Din 18 octombrie nu mai sînt patron, echipa e a Consiliului Local!".

- Domnule Staicu, cum a rămas cu cei 7 jucători de pe lista neagră?
- Noi am dat un comunicat în care am arătat că această listă nu există. Mai mult, cum să iau eu o asemenea decizie cînd nu mai sînt patron din 18 octombrie!? Echipa este acum a Consiliului Local. Eu am vorbit cu jucătorii și i-am liniștit, i-am asigurat că nu pleacă nimeni deocamdată.

- Dar domnul primar Solomon declară că nici nu v-ați întîlnit. Minte?
- Nici chiar așa, nu pot spune eu asta. Vă zic doar că ne-am văzut. Eu nu mai am decît foarte puțin din Universitatea, în acțiuni ar veni cam 15 procente, față de cele 85 ale Consiliului Local.

- Ce ați primit în schimbul clubului?
- Drepturile de televizare. Le-am trecut prin FPP Oltenia, care îmi aparține. De fapt, această societate deține cele 15 procente, nu eu ca persoană fizică.

- Jucătorii cui aparțin atunci?
- Universității, bineînțeles. Devin liberi doar dacă Primăria nu le plătește banii.

- Dar vedetele, Guso, Daouda, Pleșan, Bundea și Njock?
- Rămîn toți. Doar pe Pleșan o să îl vînd eu sau o să-l împrumut, pentru că el voia să plece încă din vară și a rămas pentru mine.


Pleșan e un caz special. El are un contract anual de 100.000 de dolari și municipalitatea nu l-ar putea suporta

Le-am dat și un sfat celor din Primărie, să-l pună manager general pe domnul Corneliu Stroe. Asta ca să-i ajut într-un fel"Vrea să ne forțeze mîna"

Primarul Antonie Solomon a infirmat ieri că ar fi preluat Universitatea Craiova. "Păi dacă e echipa municipaltății, cine dă banii pentru că noi nu-i dăm? Tot Staicu?", a întrebat Solomon. Edilul-șef al Băniei a completat: "Eu fac închisoare dacă dau la fotbal fie și un leu care nu este alocat în buget. Cum anul este pe sfîrșite, exclud să luăm echipa pînă în ianuarie". Primarul a comentat și demersul lui Staicu: "Îl cunosc, este un om foarte abil și chiar îl apreciez pentru asta. A vrut să ne forțeze mîna, dar nu putem ocoli legea". y Alexandru Banu


13 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri