SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > RAPID: RAPID: Ironii dinspre Grant

Dinu Gheorghe s-a arătat pus pe glume ieri, o atitudine rară pentru el. Provocat de ziariști, a intrat în joc și a trimis cîteva săgeți către rivali. Întrebat cum consideră modificarea opțiunii lui MM Stoica, președintele Stelei, care vede Rapidul principalul adversar la titlu, oficialul din Grant a afirmat că "așa sînt dînșii, schimbători. În urmă cu puțin timp singurii care contau în luptă erau Steaua și Dinamo. Acum vorbesc de Rapid. Le mulțumim, oricum".

Rugat să dezvăluie cît ar miza la meciul Armenia - România, rapidistul a amintit, fără să dea nume, de Gigi Becali: "Eu nu am atîția bani pentru a intra în Top 300 și să fac pariuri pe sume mari în direct", aluzie la rămășagul pe 50.000 de euro inițiat de patronul Stelei la emisiunea Fanatik. De asemenea, aluzia la Cristi Borcea a fost și ea străvezie: "Secretara noastră nu are nici o legătură cu cineva de la vreo casă de pariuri, așa că nu joc". În urmă cu o două săptămîni, dinamovistul a cîștigat 300 de milioane de lei la pariuri, mizînd pe înfrîngerea Rapidului la Craiova, 0-2, și victoria "cîinilor" cu Apulum la cel puțin două goluri, scor 4-2. Una dintre secretarele din Ștefan cel Mare este prietena unui șef de la o casă de pariuri.


Lucescu își laudă jucătorii

Antrenorul formației din Giulești, Răzvan Lucescu, a evitat să se pronunțe dacă meritau mai mulți rapidiști să fie convocați la echipa națională. "Îmi pare rău pentru Ema. El trebuie să accepte cu bărbăție neconvocarea, să muncească pentru a redeveni același Dolha, adică portarul cel mai bun. Niculae merita cu prisosință chemarea la lot, iar pentru Măldă mă bucur în mod special căci are o vîrstă și merita mai de mult această recunoaștere. Iordănescu e singurul care decide pe cine ia și pe cine nu", a declarat Lucescu. În afara celor doi, la "tineret" sînt Grigore și Stancu.

Îi dau dreptate lui Petrescu

Giuleștenii sînt de părere că în fazele superioare ale Cupei României tragerea la sorți nu trebuie făcută cu urne valorice. "Sînt de acord cu părerea lui Dan Petrescu pentru că toate echipele trebuie să pornească de pe aceeași poziție, fără urne", a declarat Dinu Gheorghe, președintele echipei Rapid. Întrebat dacă se teme de arbitraj la Constanța, conducătorul vișiniilor a ocolit răspunsul: "Noi știm că am jucat și prost în deplasare, dar asta nu înseamnă că dacă sîntem jos trebuie să și treacă peste noi cu mașina".


13 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri