SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > “Vor să acopere un rahat”
“Vor să acopere un rahat”
La trei săptămîni după ce Radu Oprea a fost bătut și retrogradat la echipa a doua de antrenorul Petre Grigoraș, tatăl fotbalistului critică vehement atitudinea clubului. Deși conducerea Farului spera ca, în urma întîlnirii care a avut loc între Radu Oprea și Petre Grigoraș, conflictul dintre cele două părți să se aplaneze, lucrurile nu au stat deloc așa. Faptul că antrenorul și-a menținut hotărîrea ca fundașul să rămînă în continuare la echipa a doua a provocat furia tatălui fotbalistului, Florea Oprea. “Am dorit să mă întîlnesc cu Grigoraș, însă am fost refuzat. Așa că am discutat telefonic cu el. A încercat să motiveze fapta lui, dar nu a avut nici o justificare”, a afirmat Oprea senior. “Cel mai mult însă mă deranjează atitudinea clubului. Am citit în numărul de ieri al ProSport-ului că patronul Bosînceanu dă vina pe Radu pentru ceea ce s-a întîmplat! Aș vrea să-l întreb pe domnul Bosînceanu cum ar fi reacționat dacă copilul lui era cel bătut? E foarte grav că, în loc să sancționeze atitudinea tehnicianului, conducerea Farului găsește explicații și motive puerile, de parcă ar putea prin acestea să justifice în vreun fel faptele lui Grigoraș“, a continuat tatăl jucătorului. “Radu a fost bătut aiurea și trimis acasă cu trenul ca un nimic. El a fost retrogradat la echipa a doua în mod abuziv, și prin acest lucru cei de la Farul vor să-l elimine pentru a acoperi un rahat”, a tunat tatăl fotbalistului.

Cere rezilierea contractului
Florea Oprea spune că a încercat de mai multe ori să ia legătura cu oficialii Farului. “Am dorit spălarea rufelor în familie, prin discuții verbale și întîlniri cu antrenorul și cu conducătorii clubului. Mereu am fost însă refuzat. Apoi, am lăsat la sediul clubului un act prin care ceream să se oprească nedreptățile la adresa lui Radu și să-mi comunice în scris poziția conducerii în acest scandal. Bineînțeles că nu am primit nici un răspuns. Acum, am trimis un fax la club prin care cer rezilierea contractului pe care Radu îl are cu Farul”, a dezvăluit tatăl jucătorului.

Salvat de Marcel Lică
Oprea senior povestește cum fiul său a fost agresat de Petre Grigoraș, după înfrîngerea cu FC Brașov, din etapa a 11-a. “Radu a fost bătut cu picioarele și cu pumnii, de față cu fostul președinte, Marcel Lică (foto), cu «secundul» Marian Dinu și cu jucătorii Șchiopu, Vlas și Lungu. Motivul a fost acela că nu a participat la refacerea de după meci. Bine că a intervenit Lică și l-a salvat pe Radu”, spune tatăl lui Oprea.
amir.kiarash@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri