SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > Rădoi are probleme grave!
Rădoi are probleme grave!
Căpitanul stelist a jucat cu infiltrații la Parma, cartilajele genunchiului drept fiind atît de afectate încît există chiar și posibilitatea să-și încheie prematur cariera. În urmă cu cîteva zile, ProSport a dezvăluit în exclusivitate faptul că Mirel Rădoi refuză să se pună la dispoziția doctorului lotului național Pompiliu Popescu pentru un consult care să certifice faptul că este inutilizabil la meciul din Armenia. Steliștii au avansat o versiune oficială, cum că Rădoi este în recuperare după ce au reapărut oarece probleme la genunchiul drept, că totul va fi OK, dar că nu va putea juca în Armenia. Surse din interiorul Stelei susțin însă că de fapt s-a întîmplat altceva. După ce au refuzat să-l opereze pe fotbalist, sperînd că acesta se va recupera fără intervenție chirurgicală, conducătorii din Ghencea l-au forțat pe acesta, care actualmente se află, conform acelorași surse, într-o situație foarte delicată.

L-au forțat aiurea
După două luni de absență, Mirel a jucat cu FC Național. După acest meci, genunchiul său drept nu a rezistat, așa cum informaseră oficial după partidă steliștii. În loc să-l lase să efectueze o recuperare mai lungă, Zenga l-a forțat însă și la Parma. Pentru a putea juca pe “Ennio Tardini”, Rădoi a avut nevoie de infiltrații. A făcut două, una la antrenamentul oficial și una la meci. Se pare că decizia de a-i face aceste infiltrații a fost mai mult decît neinspirată. Cartilajele genunchiului au fost afectate, iar fotbalistul se află într-o situație de neinvidiat. Rădoi ar putea încheia prematur o carieră care promitea să fie una de excepție. Tot din această cauză a tergiversat Mirel și prezentarea la Pompiliu Popescu, nedorind să se știe ce probleme are, după cum acest lucru nu este dorit nici de către responsabilii din Ghencea pentru că vor să-l “exporte” în viitorul apropiat.
"Nu mă interesează politica de club a Stelei. Eu știu doar că Rădoi nu e bun de joc pentru Armenia" (Pompiliu Popescu, medic al lotului național)

Vor să-l vîndă
Surse din apropierea clubului roș-albastru susțin că oficialii Stelei sînt în discuții cu mai multe cluburi din străinătate interesate de achiziționarea internaționalului de 23 de ani. Astfel s-ar explica decizia staff-ului tehnic de a-l folosi pe Rădoi în cele două partide, în ciuda faptului că recuperarea genunchiului nu era încheiată. Ultima echipă interesată de serviciile lui Rădoi este Inter Milano, care e gata să ofere 3 milioane de euro.

Se operează în iarnă?
Mirel a reînceput programul de recuperare a genunchiului drept, iar oficialii steliști susțin că apărătorul va reintra în partida cu FC Brașov, de peste două săptămîni. Apropiați ai jucătorului susțin însă că acesta nu va evolua contra brașovenilor, urmînd a forța din nou o reintrare la meciul cu Beșiktaș de la finele lunii, considerat capital în vederea calificării în primăvara europeană. Dacă și după partida cu turcii va resimți dureri, atunci Rădoi va trebui să accepte o intervenție chirurgicală.

Zenga, lipsă la apel
După trei zile și jumătate, roș-albaștrii au avut programat ieri de la ora 16:00 un antrenament de la care a lipsit însă antrenorul Walter Zenga (foto). Ședința de pregătire a fost condusă de secundul Massimo Pedrazzini, singurii care nu s-au antrenat fiind accidentații Rădoi și Florentin Dumitru. Acesta din urmă va pleca sîmbătă la Bielefeld, la clinica doctorului Ștefan Irimia, pentru a se opera la genunchi.

Campioni la juniori
Selecționata de juniori C (născuți după 1989) a Stelei, antrenată de Gigel Gheorghe, a cîștigat titlul național la fotbal. Steliștii au învins în finala de la Tîrgu-Neamț juniorii clubului FC Argeș, scor 2-0. Golurile au fost înscrise de George Văduva (52) și Mihai Stan (81).

OpriȚa: “Mă bătea gîndul să plec”
Pentru că nu sînt lăsați de antrenorul Walter Zenga să dea declarații presei decît prin intermediul paginii de Internet a clubului din Ghencea, fotbaliștii s-au conformat. Astfel, atacantul stelist Daniel Oprița (foto) s-a destăinuit fanilor, afirmînd că a fost la un pas să părăsească echipa roș-albaștrilor, că Zenga i-a dat mai multă încredere decît fostul antrenor și că au jucat slăbuț în ultima partidă de campionat, cea de la Bacău, cînd au remizat, scor 2-2, în fața formației pregătite de Cristi Popovici.

"Față de campionatul trecut, atunci cînd nea Piți mă punea să joc mai lateral, acum joc mai în fața porții. Contează foarte mult pentru mine și, iată, se vede. La un moment dat, mă bătea gîndul să plec oriunde, la o echipă, numai să joc. Walter a vorbit cu mine și mi-a spus să-mi văd de treabă că o să vină și rîndul meu. În sezonul trecut am jucat rolul servantului, însă nu prea mă lipeam la gol. Acum a venit și rîndul meu să înscriu. Să dea Dumnezeu s-o țin tot așa. Un gol ca acesta, marcat în ultimul minut și, mai ales, care aduce puncte, îți rămîne în memorie multă vreme. În cele din urmă, a fost bine că am scos egal la Bacău. A fost un meci mai slăbuț al nostru. După cum am jucat, mai mult de un punct cred că nu puteam lua acolo"

Dorinel, în campanie
DUO “POPULAR”. Dorinel Munteanu (stînga), deși vicepreședinte PNG, este devansat pe listele pentru deputați la Caraș Severin de cîntărețul de muzică populară Aurel Marinescu (dreapta). Cum alegerile generale se apropie cu pași repezi, Dorinel Munteanu și-a intensificat campania electorală. Marți a inaugurat la Reșița fan-clubul Steaua, doar un pretext însă pentru o promovare politică, Dorinel fiind al doilea pe listele PNG pentru Camera Deputaților, în județul Caraș Severin. Fotbalistul a ținut un scurt discurs, dar n-a primit întrebări pe teme de campanie, totul încheindu-se de fapt cu împărțirea de postere, poze, abțibilduri și calendare cu autograful fostului internațional sub deviza “Aici, acum, pentru cărășeni”. Dorinel Munteanu este născut la Grădinari, localitate situată la 40 de km de Reșița.
doru.gheorghiu@prosport.ro
iulian.valvoiu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri