SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > Petre, ghinionistul optimist
Petre, ghinionistul optimist
O pauză de zece zile din cauza unei accidentări nu mai înseamnă o mare problemă pentru căpitanul dinamoviștilor, după ce a trecut prin clipe dramatice de-a lungul carierei. După momentele de cumpănă trăite de-a lungul vieții, această nouă încercare pare floare la ureche pentru Florentin Petre. De altfel, căpitanul “cîinilor” chiar așa și gîndește lucrurile: “Nu pot să spun că în acest an am fost așa ghinionist”. Problema este că, pentru “Peter”, partida tricolorilor din Armenia putea însemna un moment de referință, dacă Iordănescu ar fi decis ca el să fie căpitanul naționalei. Iar pentru el a devenit o obișnuință să rateze astfel de convocări, așa cum s-a întîmplat la amicalul cu Japonia, care ar fi trebuit să însemne revenirea sa în rîndul tricolorilor sau la partida din actualele preliminarii, din Andorra. Acum, lovit în jocul de Cupă cu Dacia Unirea Brăila, Florentin va lipsi cu siguranță în meciul naționalei cu Armenia și în cel de campionat, de la Craiova.

Se apucă de “antrenorat”
“Am o leziune fibrilară la mușchiul stîng și voi sta departe de gazon zece zile. Nu se poate spune că e foarte grav. Sînt convins că voi prinde ultimele meciuri din acest sezon. În perioada asta trebuie să stau liniștit, așa că voi putea deveni antrenorul fiului meu, Patrick. Păcat că nu mă voi putea antrena și eu cu el”, ne-a declarat Petre, după ce în cursul zilei de ieri a fost consultat de doctorul naționalei, Pompiliu Popescu. De astăzi, mijlocașul va intra pe mîna medicului echipei din “Ștefan cel Mare”, Liviu Bătineanu, care îl va supune și la un RMN. În ciuda faptului că jucătorul se declară optimist în privința perioadei scurte de recuperare, oficialii dinamoviști se tem că aceasta va fi mai mare și că “Peter” va reveni pe teren cel mai devreme la returul sferturilor Cupei, de la Brăila, pe 1 Decembrie.

Recompensați cu o zi liberă
Campionii s-au putut bucura ieri de o zi liberă, după ce în ultima vreme au stat mai mult prin cantonamente. Decizia de a le acorda jucătorilor o zi de pauză a aparținut antrenorului Ioan Andone care și-a recompensat astfel elevii pentru victoria obținută în meciul cu Dacia Unirea Brăila. Însă, de azi, roș-albii se vor întoarce la muncă, Ando programîndu-le pentru început două antrenamente. Deși campionatul este întrerupt, dinamoviștii nu vor disputa nici un amical. Însă opt jucători de la prima echipă - mai puțin folosiți în campionat - vor juca, sîmbătă, pentru Dinamo II, în meciul pe care aceștia îl vor disputa cu Pandurii, la Tîrgu Jiu.

La iarnă, tot în Antalya
La fel ca și în campionatul precedent, dinamoviștii vor efectua cantonamentul de iarnă în Turcia, în regiunea Antalya, tehnicianul Ioan Andone fiind foarte mulțumit de condițiile de pregătire întîlnite acolo. “Cîinii” vor sta trei săptămîni, în perioada 2-23 februarie, și vor disputa șase partide amicale cu formații puternice nestabilite încă. Roș-albii se vor deplasa pe țărmul Mării Mediterane cu un charter, împreună cu echipa secundă condusă de Cornel Țălnar. Amicale se vor disputa însă după data de 10 februarie, pentru că de abia atunci Ioan Andone se va putea baza și pe internaționali, aceștia urmînd a participa la un turneu al naționalei, între 1 și 10 februarie.

Ovidiu Burcă se însoară
Pauza competițională cauzată de meciul naționalei din Armenia îi permite fotbalistului Ovidiu Burcă să devină un familist și cu acte. După ce a făcut cununia civilă, mîine, Burcă se va cununa și religios, după care cei doi miri vor petrece alături de nașii Marilena și Gheorghe Bulugea, care n-au nici o legătură cu lumea sportului, dar și de prieteni și toți colegii de la Dinamo, la restaurantul “Casa M” din București. Sandra și Ovidiu vor pleca în luna de miere, redusă la doar o săptămînă, în Dubai, abia după terminarea acestui tur de campionat. “Sînt foarte emoționat. Abia aștept acest eveniment și sper să iasă cît mai bine”, a spus Ovidiu.
mihai.ionescu@prosport.ro
mugurel.dumitru@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri