SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > CUPA ROMANIEI / DINAMO - DACIA UNIREA 1-0: Împleticiți în ploaie

"Pentru mine o echipă care are ocazii multe obligatoriu are valoare. Nu poți ajunge în situația de a rata fără să fii totuși un bun fotbalist. Vorbesc mult cu jucătorii mei și fac în așa fel ca ratările lor să se transforme în goluri. Totul ține de psihic", este declarația pe care antrenorul Arsene Wenger a făcut-o la finalul unui meci din Premier League în care Henry și colegii săi irosiseră cîteva ocazii cît roțile și carul la un loc.

Andone a fost în situația antrenorului francez. A început partida contra brăilenilor avînd o așezare ofensivă cu trei atacanți celebri pentru lumea Diviziei A: Dănciulescu, Mihalcea și Niculescu. Fiecare din aceștia a reușit cîte o performanță. Mihalcea să rateze și să smulgă aplauze la ieșirea de pe teren, Dănciulescu să rateze și să dea senzația că Borcea trebuia să-l vîndă cînd a avut ocazia, iar Niculescu să rateze pe săturate și să smulgă din tribună două apelative datorate grației cu care se mișcă pe teren: "Bețivule!" și "Elefantule!". Dacă nu va reuși să afle secretul reușitei lui Wenger, Andone are toate șansele să-i ofere lui Borcea un an întreg lipsit de griji europene.

Brăila a venit în Ștefan cel Mare din postura celui care nu poate pierde nimic în afara unui simplu meci. A încercat să atace fără să reușească. A încercat să se apere și a făcut-o cu destul succes. Și-a respectat statutul de echipă ce dorește ca la anul să joace în Divizia A, iar în meciul retur are șanse la calificare nu datorită scorului strîns înregistrat aseară, cît mai ales felului ezitant în care se prezintă roș-albii în acest sezon.


Terenul a rezistat bine

În ciuda ploii necontenite care a căzut în Capitală încă de marți seară, suprafața de joc din Șoseaua Ștefan cel Mare s-a prezentat în condiții bune, nefiind nici o baltă pe gazon. "Nu avem un drenaj senzațional, dar este unul bun. Important este că terenul a rezistat fără să fie nevoie să folosim bureți și nici să avem nevoie de prelată", a spus unul dintre oficialii dinamoviștilor. y Valentin Damian

Badea îl "înțeapă" pe Copos

Comentînd eliminarea Rapidului de către Dacia Unirea, formație pe care Dinamo a învins-o ieri cu 1-0, Nicolae Badea, președintele Consiliului de Administrație al "cîinilor", a spus că "probabil, domnul Copos are sentimente ciudate". Dinamovistul a comentat și faptul că patronul giuleștenilor intenționează să-i premieze cu cîte 1.000 de dolari pe piteșteni dacă vor reuși să încurce Dinamo în ultima rundă a turului: "Îl înțeleg pe Copos, doar este în campanie electorală". Referindu-se la partida cu Dacia Brăila, Badea a adăugat că "1-0 nu este un scor mulțumitor și, din păcate, se mai joacă și returul. Pînă la finala Cupei mai sînt multe hopuri de trecut". y Valentin Damian


"Am avut multe ocazii, dar precipitarea ne-a privat de un rezultat liniștitor. La Brăila publicul va crea presiune, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că, în situația în care ne aflăm, ne-a rămas doar Cupa"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Dinamo trece prin momente mai grele, dar are jucători valoroși. Obiectivul nostru a fost să limităm proporțiile scorului și am reușit. Calificarea se va decide însă la Brăila"
Mihai Ciobanu, antrenor Dacia Unirea Brăila


Brăila a avut un penalty

Augustus Constantin nu a acordat oaspeților o lovitură de pedeapsă la scorul de 1-0

Andreea Radu, Ștefan Beldie

Partida de ieri a avut un moment care a provocat proteste în tabăra brăilenilor. În minutul 29, Dicu a centrat pentru Buteseacă în careul lui Dinamo, atacantul oaspeților i-a luat fața lui Iordache și, în momentul preluării, a căzut la pămînt tras de tricou de către fundașul cîinilor. Deși se afla destul de aproape de fază, Augustus Constantin a făcut semn ca jocul să continue. În același moment, la tribuna oficială, observatorul George Ionescu îi mărturisea unui apropiat: "A fost penalty clar, a greșit băiatul ăsta".

Pe teren, fotbaliștii au protestat vehement, iar cei de pe banca Daciei i-au amintit "centralului" din Rm. Vîlcea de meciul pe care acesta l-a condus în urmă cu două etape în divizia secundă, Dacia Unirea - FC Vaslui (0-0): "Băi, ne faci varză aici cum ne-ai făcut și atunci!".

După meci, unul dintre apropiații clubului brăilean a declarat sub protecția anonimatului: "Nu știu cum naiba după ce a fost scandal la acel meci cu Vasluiul, după ce la Federație oamenii ăia au spus că Augustus a greșit, acum l-am avut la centru cu Dinamo!".


Dinamo 1-0 Dacia Unirea Brăila

La pauză 1-0

Marcator
Iordache (11)

Stelea 6
...............
Ciobotariu 5
I. Badea 6
Ad. Iordache 6
.............................
Irimia 5
Fl. Petre (cpt) 6
Mărgăritescu 6
Semeghin 5
.....................
Mihalcea 6
Cl. Niculescu 5
Dănciulescu 6

Antrenor Ioan Andone

Schimbări:
min. 57 - BĂLȚOI (5) - Mihalcea
min. 73 - D. ȘERBAN (6) - Fl. Petre
min. 85 - TAMEȘ - L. Ciobotariu

Rezerve: Cr. Munteanu, Alistar, Galamaz, Pulhac


Olteanu 5
..................

Călin 6
Pelin 5
Gheorghiță 6
......................
Horovei 5
Olenic 5
Ciocea 6
Pleșa 6
Ivan 5
..................
Dicu (cpt) 7
Buteseacă 6

Antrenor Mihai Ciobanu

Schimbări:
min. 75 - M. MATEI (5) - Buteseacă
min. 90 - BASALÎC - Dicu

Rezerve: Bodea, Cl. Stan, B. Paul, V.Tănase

Cartonașe
Galben: Olenic (42), Ivan (70)

Arbitru A. Constantin (Rm. Vîlcea) 5
Asistenți D. Iliescu (Craiova) 7, O. Șovre (Oradea) 7

Spectatori: 1.000

Cum s-a marcat golul
1-0, Iordache (11) - a marcat cu capul din 7 metri după o centrare a lui Fl. Petre


11 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri