SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > RAPID: Remarcat de tată, antrenat de fiu


Minutele de prelungire ale partidei de Cupă de la Brăila. Dacia conducea Rapidului, iar în spatele porții la care atacau giuleștenii un singur om aducea cît putea de repede portarului Olteanu mingile ieșite în aut de poartă. Lucescu nu-l introdusese pe teren, dar Vali Negru mai avea puțin și plîngea de nervi că Rapid va fi eliminată.

"Este un om de echipă extraordinar. Ca fotbalist, are un atu imens, e polivalent. A avut și unele căderi, însă de la meciul cu Dinamo, de cîte ori a intrat pe teren a făcut-o bine", a declarat Răzvan ieri. Revenit în primul "11" în urmă cu două etape și datorită mulțimii de indisponibili din Grant, Vali Negru, 22 de ani, a început jocul cu piteștenii în spatele vîrfurilor, a continuat mijlocaș și l-a încheiat fundaș la marcaj. "Dacă într-adevăr am jucat bine, cred că era și timpul să o fac", a declarat jucătorul despre care Ioan Becali declara acum o jumătate de an că "va ajunge la «națională». Îl văd în echipa Rapidului din toate timpurile".

"Eram împrumutat de Sportul la FC Atletic, în «C», cînd Mircea Lucescu m-a chemat la Pro Rapid. Apoi dînsul a plecat la Milano și transferul a căzut. Aveam 17 ani"
Valentin Negru

Cu Beșiktaș, în ianuarie
Preconizatul meci cu formația turcă Beșiktaș Istanbul, care trebuia să se dispute sîmbătă seară, a fost amînat pentru că prima echipă a Rapidului se confruntă cu o mulțime de accidentați, iar de la Rapid II Răzvan Lucescu nu poate lua nici un jucător, formația pregătită de Mihai Stoica avînd meci cu liderul seriei B2, Inter, la Sibiu. Totuși, cele două formații se vor întîlni pe 18 ianuarie, la Istanbul. După ultima etapă a turului, vișiniii vor juca trei partide amicale în Ardeal, iar pe 10 decembrie vor intra în vacanță. Revenirea la antrenamente se va face pe 9 ianuarie.

Cei mai accidentați
Dacă indisponibilitatea lui Godfroid, de-a lungul a nouă etape, a fost cauzată de operația suferită astă-vară, rapidiștii cu cele mai multe etape în care au fost accidentați sînt Dănuț Perjă, cu șase etape, și Artiom Karamian, cu cinci etape. Perjă a suferit o entorsă de genunchi și întindere de ligamente în meciul cu Poli AEK, în timp ce mijlocașul stînga a făcut o ruptură musculară la naționala Armenei, plus o întindere la coapsa dreaptă în partida cu Universitatea Craiova

12 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri