SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Sambata 13 Noiembrie 2004

Alin Trencea: “Ce să mai, domn’e, acum ajunserăm să ne plângem că ne defavorizează arbitrul. Păi, când ne-a ajutat, am crezut că e normal să fie aşa. Aţi uitat cum i-au călcat în picioare pe rapidişti oamenii lui Crăciunescu? Stăteam cu toţii lejer în fotolii acasă şi ne râdeam în barbă. E clar că se vor îndrepta şi împotriva noastră. Şi asta nu e tot! Să vedeţi ce o să ne aştepte în meciul cu Dinamo. Sigur o să ne elimine cel puţin un om! De penalty să nu mai vorbim, că, dacă dinamoviştii nu marchează, o va face arbitrul. Nu va marca, dar îi va ajuta cu un penalty, acoperit regulamentar. Deşi Crăciunescu zice că el este cinstit, oamenii lui nu se pot lepăda de vechile obiceiuri şi, până la urmă, de «prietenii», «simpatii» etc. Aşa că să fim tari, să rezistăm şi să nu ne mai plângem. Eu cred că vor veni şi vremuri mai grele”.

Marius Grecu: “Tată, ce am scăpat în cupă! Am scăpat doar pe jumătate, pentru că în retur va fi greu rău. Ne aşteaptă o partidă «criminală» acolo. Va fi cât pentru tot sezonul. Cupa este singura noastră şansă, aşa că trebuie să profităm la maximum. Victoria asta ne dă moral, chiar dacă a fost dificilă. Vine jocul cu Dinamo şi eu cred că ar trebui să-i mai lăsăm în pace pe fotbalişti, să nu-i mai criticăm. Măcar acum să le dăm linişte, să pregătească marele meci cu duşmanul nostru de moarte, Dinamo. Apropo, sper ca stadionul să fie plin la această confruntare. Sper să fie iar intrarea liberă, pentru că este nevoie de un public numeros şi cald. S-a văzut la meciul cu Rapid cum şi-au încurajat oltenii echipa”.

Viorel Nihascu: “Parcă am câştigat campionatul, aşa se bucură toată lumea după meciul cu Piteştiul. Mai bine s-ar uita toţi să vadă cum am învins în acea partidă. Cu cât chin! Nu avem nici o idee tactică. Doar norocul ne-a surâs, dar numai cu aşa ceva nu vom reuşi să evităm retrogradarea. Aşa că mare atenţie!”


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri