SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > Primă pierdută în minutul 90
Divizia C5
Primă pierdută în minutul 90
de RĂZVAN PURCEA
Aparut in ziua de Sambata 13 Noiembrie 2004
Primă pierdută în minutul 90• Partida dintre “satelitul” Universităţii şi Progresul Corabia a fost supervizată din tribună de finanţatorul “Ştiinţei”, Dinel Staicu, şi de managerul general, Pavel Badea.

 

 UNIVERSITATEA II (1) - (1) PROGRESUL CORABIA

 

Au marcat: I. Iordache ’65, V. Vasile ’90

 

Stadion “Electro”, spectatori 150

 

UNIVERSITATEA II

 

Bănică – Feleagă, Lazarovici, Jovanovic – Dănănae, Cl. Tudor (’66 D. Oprea), Hoban, Gîngioveanu, Preda – M. Ilie (’58 C. Ungureanu), I. Iordache (’89 Ţiclea)
Antrenor: Ionel Luţă

 

 

PROGRESUL CORABIA

 

Petre – Ochescu, Mirea (’46 Tache), Urîtu (’65 Negreanu) – Niţă, Dumitrescu, Rădulescu, Frunză, Vasile – Rebiga (’70 Velea), Cojocaru
Antrenor: Laurenţiu Urîtu

 

Cartonaşe galbene: Feleagă (’34), Ungureanu (’88) / Niţă (’14), Negreanu (’69), Petre (’91)

Arbitri: Septimiu Burtescu (Târgovişte), Valentin Mihalache (Dărmăneşti), Florin Vremăroiu (Moreni)
Observator: Zoltan Erdei (Slatina)


 

Partida dintre “satelitul” Universităţii şi Progresul Corabia a fost supervizată din tribună de finanţatorul “Ştiinţei”, Dinel Staicu, şi de managerul general, Pavel Badea. Nici prezenţa acestora nu i-a impulsionat pe jucătorii trimişi de Badea să evolueze la echipa a doua. În prima repriză, puţinii spectatori prezenţi în “Valea Roşie” au putut urmări un joc care nu s-a ridicat peste nivelul Diviziei C, cu toate că în rândurile formaţiei gazdă au evoluat jucători ca Mircea Ilie, Jovanovic sau Preda, care, nu cu mult timp în urmă, erau titulari în prima echipă a Universităţii. Am reţinut doar ruperile de ritm ale lui Gîngioveanu, care, după o acţiune personală, a şutat balonul cu piciorul drept în braţele portarului Petre. Partea a doua a jocului începe cu ocazia irosită de Vasile în urma loviturii libere indirecte, de la şase metri, acordată de arbitrul Burtescu, la o “talpă” a lui Lazarovici. După un joc încâlcit, elevii lui Ionel Luţă reuşesc să îşi creeze situaţii de a marca prin I. Iordache (foto, la minge), în două rânduri, care trece de puţin pe lângă deschiderea scorului. Acelaşi I. Iordache izbuteşte să spargă gheaţa în minutul 65, după o acţiune personală. Gazdele s-au relaxat, văzându-se deja în buzunar cu cele 40 de milioane de lei, atât cât le-a promis Dinel Staicu în cazul unei victorii, şi “reuşesc” să primească gol chiar în ultimul minut al partidei, când Vasile, rămas singur pe partea stângă, şutează pe colţul scurt şi îl surprinde pe Bănică.

 


Bucurie indecentă

După ce oaspeţii au reuşit să egaleze, cei 20 de suporteri “înfierbântaţi”, veniţi de la Corabia, şi-au manifestat bucuria într-un mod aparte. Au uitat când îşi scoteau hainele de la naftalină şi se urcau în “rată”, pentru a asista la marile partide ale “Ştiinţei” şi, nu în ultimul rând, au uitat că sunt olteni, proferând injurii la adresa grupării fanion a Olteniei. (C. N.)
Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri