SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > Unsprezece la apel
ANTRENAMENT
Unsprezece la apel
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Sambata 13 Noiembrie 2004
Unsprezece la apel• “Alb-albaştrii” profită din plin de terenul sintetic de la cantonamentul din Lunca Jiului

Terenul sintetic din Lunca Jiului îşi face simţită utilitatea pe o vreme nefavorabilă

 

După o zi liberă, căpătată după victoria la limită din sferturile Cupei, cu FC Argeş, jucătorii “Ştiinţei” s-au reunit ieri la ora 10.00 la cantonamentul din Lunca Jiului, pentru a începe pregătirile în vederea partidei deosebit de importante cu Dinamo, de săptămâna viitoare. Din diverse motive, managerul general Pavel Badea a avut sub comandă la antrenamentul de ieri doar nouă jucători de câmp şi doi portari, şi anume: Guso, Tătaru, Murgan, Daouda, Dobre, Frunză, Luţu, Buhuş, Vigariu, Bundea şi Borbely. Au lipsit Moţi şi Pleşan, convocaţi la echipa naţională de tineret, Jeremie Njock, învoit de Pavel Badea, ca şi Marius Iordache, jucător care va fi recuperat pentru partida cu formaţia din “Ştefan cel Mare”. Acestora li s-a adăugat “contingentul” care a evoluat pentru Universitatea II în Divizia C. Deşi nu au fost încă finalizate lucrările la terenul sintetic de la cantonament, cei 11 fotbalişti prezenţi la reunirea lotului s-au pregătit pe porţiunea terminată a noii suprafeţe de joc. Şedinţa de pregătire de ieri a fost una destul de lejeră, “alb-albaştrii” având acces la minge. Timp de o oră şi jumătate, ei au exersat posesia balonului, prin binecunoscutul deja “cinci contra doi”, după care a urmat o miuţă, la care s-au “băgat”, din lipsă de efectiv, managerul şi cei doi secunzi, Eugen Neagoe şi George Biţă. Bogdan Buhuş a mai rămas 15 minute pe teren după terminarea antrenamentului, pentru a exersa şuturile la poartă. La şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă a asistat şi patronul Dinel Staicu.

Exact la timp

Suprafaţa sintetică pe care s-a antrenat ieri Universitatea a fost dată în folosinţă exact la timp, o dată cu începerea sezonului ploios. Mai mult, inaugurarea a coincis cu decizia FIFA ca, din sezonul 2005-2006, orice joc internaţional, mai puţin partidele din cadrul turneelor finale, să se poată desfăşura pe suprafeţe sintetice. “Construcţia unui astfel de teren costă, într-adevăr, dar întreţinerea sa este mai ieftină decât cea a unui teren natural. Este şi în beneficiul spectatorilor, pentru că una este să vezi un joc într-o orezărie şi alta pe o astfel de suprafaţă”, a spus Nicu Dolea, ofiţerul de presă al Universităţii. Terenul sintetic din Lunca Jiului este însă unul de dimensiuni reduse, putând fi folosit doar pentru antrenamente.

 

“Spionaţi” de câini

La şedinţa de pregătire de ieri-dimineaţă au asistat şi câţiva câini, care păreau foarte “interesaţi” de ceea ce făceau “alb-albaştrii” pe terenul de antrenament. Nu a fost vorba, însă, despre nişte trimişi ai adversarei din etapa viitoare, ci de patrupedele care sălăşluiesc la cantonamentul din Luncă.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri