SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > DINAMO / INTERVIU: "Jucători blazați"

De două ori a cîștigat Gheata de Aur în 1975 și 1977. În deceniul în care a evoluat pentru Dinamo, între 1973 și 1983, a cucerit patru titluri cu "cîinii" și rămîne și în ziua de azi cel mai prolific atacant din Divizia A, 252 de goluri în 370 de meciuri. Acesta este palmaresul, impresionant, al lui Dudu Georgescu, un om căruia încă nu i se găsește nici un post în staff-ul tehnic sau administrativ al grupării din Ștefan cel Mare. Antrenor fără contract în prezent, Dudu (54 de ani) îi vede vinovați pe jucătorii din lotul lui Dinamo de sincopele din actualul sezon.

- Cum vi se par evoluțiile actualilor fotbaliști de la Dinamo?
- (se gîndește cîteva secunde) Au o teamă prea mare la meciurile din afara Bucureștiului. Și nu înțeleg! Ar trebui să se gîndească doar la faptul că încă e un campionat destul de lung și mai au șanse la titlu. Probabil că trebuie umblat și la moralul lor, fiindcă după ce echipa primește gol sînt blazați și nu au idei de a recupera terenul pierdut.

- Conducerea clubului i-a acuzat pe jucători că nu au atitudine de campioni. Dumneavoastră ce părere aveți?
știu ce să mai zic, dar nu-mi place ce văd. Există la nivelul lotului o automulțumire pe care n-o înțeleg. Au zis că e gata cu munca, după ce s-au văzut campioni. Nu sînt profesioniști adevărați dacă ei cred că adversarii se dau la o parte doar cînd îi văd pe cei de la Dinamo pe teren. «Cîinii» de acum sînt ieșiți din formă, refuză să intre în cantonamente și alte chestii de acest gen, care nu le fac cinste. N-au nici spirit de luptător și nici mentalitate de învingător.

- Cine e de vină, antrenorul Ioan Andone sau jucătorii?
- Clar, fotbaliștii! Dar, probabil, sita va cerne, nimeni nu vrea ca echipa lui să piardă și atunci cine nu-și arată valoarea pleacă din Ștefan cel Mare. Văd că sînt buni pe declarații, că mergem să batem, să facem, însă pe teren nu concretizează afirmațiile din ziare. E moda să se intre în silenzio stampa, de parcă altcineva, și nu ei, sînt vinovați de ceea ce li se întîmplă. La victorii, fotbalistul e erou, dar și la înfrîngeri tot el e în culpă.
Lista celor 7
Pînă la sfîrșitul sezonului, Andone trebuie să se hotărască în privința jucătorilor care vor părăsi din iarnă echipa din Ștefan cel Mare. Ioan Andone va trebui să decidă în aceste ultime săptămîni de campionat cine merită și cine nu merită să rămînă în Ștefan cel Mare
Eduard Apostol, Valentin Damian

Conducerea lui Dinamo așteaptă terminarea sezonului pentru a face curățenie în lot, în funcție de locul ocupat în clasament urmînd să se stabilească strategia. Cert este că în următoarele două săptămîni șefii roș-albilor se vor întruni într-o ședință extraordinară pentru a hotărî în privința jucătorilor care n-au confirmat și urmează să părăsească formația campioană.

Cuvîntul hotărîtor îl va avea Ioan Andone, care va prezenta fișa fiecărui elev de-al său cu evoluțiile din acest sezon. Din cîte se pare, se va renunța la 7 fotbaliști, ce nu vor mai face parte din lotul alb-roșiilor începînd de anul viitor. Aici nu sînt incluși Dănciulescu și Florentin Petre, care ar putea pleca dacă vor primi oferte din străinătate.

Dinamo are în acest moment 27 de jucători, iar pînă acum singura certitudine la capitolul veniri este ieșeanul Adrian Cristea. Ar mai fi pe listă Daniel Florea, Gigel Bucur, Dan Alexa, Ciprian Danciu și Victoraș Iacob. Există și varianta completării lotului cu jucători tineri, de pînă în 20 de ani și de perspectivă, dar asta în cazul în care în lupta pentru titlu Dinamo n-ar mai avea nici o șansă.

Jucătorii care n-au convins:

Nume

Vîrsta

Post

Meciuri/goluri în acest sezon

Vladimir Gaev

27 ani

portar

3-0

Ovidiu Burcă

24

fundaș

2-0

Liviu Ciobotariu

33

fundaș

6-0

Angelo Alistar

29

fundaș

7-0

George Galamaz

23

fundaș

7-0

Ionuț Bălan

26

fundaș

4-0

Ionuț Badea

29

fundaș

12-0

Cristi Irimia

23

mijlocaș

9-0

Leonard Naidin

25

mijlocaș

1-0

Iulian Tameș

26

mijlocaș

9-0

Alexandru Bălțoi

22

atacant

5-1

Dintre cei 11 fotbaliști ar urma să se aleagă cei 7 care vor pleca


"Trecem printr-o perioadă proastă"
Antrenorul Ioan Andone a declarat ieri că echipa sa "trece printr-o perioadă proastă. Am rămas datori suporterilor noștri, cărora le-am creat multe neplăceri. Sper ca măcar în Cupă să facem jocuri bune și să ajungem în semifinale. Trebuie să jucăm bine și în campionat în aceste ultime etape pentru a mai șterge din jocul neconvingător pe care îl avem la ora actuală". Deși Dinamo a înregistrat deja 6 înfrîngeri în 13 etape, tehnicianul mai speră: "Anul trecut am pierdut patru meciuri și am luat campionatul, dar la ce rezultate neașteptate au fost pînă acum, putem eșua în șapte partide și, totuși, să obținem titlul". / Eduard Apostol

Fără prime cu Brăila
Roș-albii vor întîlni mîine în Ștefan cel Mare pe Dacia Unirea Brăila în prima manșă a sferturilor Cupei României. Elevii lui Andone au intrat de aseară în cantonament la Săftica. "Este vital pentru noi să luăm o opțiune serioasă în privința calificării în semifinalele acestei competiții", a declarat căpitanul Florentin Petre. Avînd în vedere faptul că în campionat Dinamo e doar pe locul 5, fotbaliștii nu vor avea nici o primă dacă înving mîine sau elimină divizionara B. În cazul cuceririi trofeului, jucătorii încasează cîte 10.000 de dolari. / Eduard Apostol

9 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri