SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > SERIA B2 / FC SIBIU: Beza vrea o fată de casă

Titular de drept la liderul FC Sibiu și unul dintre cei mai în formă oameni ai lui Jean Gavrilă, mijlocașul Eugen Beza (26 de ani) trece drept un bărbat galant în afara gazonului. Îmbrăcat îngrijit, cu părut aranjat cu gel, fotbalistul spune, surprinzător, că încă nu și-a găsit sufletul pereche. "Sînt singur, după despărțirea de Andreea. Am fost împreună un an, iar despre relația noastră nu pot spune decît că era una deosebită. E un capitol special în viața mea. Sînt convins că, într-o bună zi, va ajunge titular în națională", spune Beza. Cu Andreea Tîlvîc (23 de ani, 31 de goluri în sezonul trecut pentru Oltchim) a fost prieten vreme de un an, în anturajul jucătorului vorbindu-se chiar de căsătorie. Înainte de a ajunge la Oltchim, Andreea a jucat la CSM Sibiu.

Eugen a creionat și portretul virtual al femeii pe care o așteaptă în viața lui. Nu este foarte pretențios. Pentru el, nu contează dacă fata e blondă sau brunetă, dacă e înaltă sau scundă. "Nu-mi plac însă fetele care rămîn cu cineva doar din interes. Trebuie să mă facă să o iubesc cu adevărat, iar o cerință foarte importantă e să știe să facă sarmale. Îmi plac fetele de casă", a mărturisit Eugen Beza. Totuși, jucătorul nu se grăbește să se însoare. "Pentru moment, fotbalul e pe primul plan. Vreau să joc, la anul, în Divizia A, cu FC Sibiu", a încheiat fotbalistul.


Pe urmele lui Inter

Eugen Beza a adunat 70 de prezențe în eșalonul secund, unde a mai jucat la Apulum, însă nu a evoluat deloc în prima divizie. "Cu ani în urmă, Inter Sibiu a ajuns în doi ani din C în A. Pentru mine, ar fi o performanță deosebită. E momentul să fac pasul spre prima scenă, de preferință cu colegii de la FC Sibiu", a spus jucătorul. "În iarnă, sper să se schimbe ceva la echipă. E nevoie de investitori, pentru că e greu pentru domnul Keul să facă totul de unul singur. E cumplit să știi, pe teren, că adversarii primesc pentru un succes de cîteva ori mai mulți bani decît tine", a completat Eugen Beza.

Protocol cu galeria

FC Sibiu nu a fost însoțită de galerie la nici un meci jucat în deplasare. Antrenorul secund, Dorin Zotincă, spune că problema va fi rezolvată. "Îi aștept pe liderii galeriei la o discuție concretă. Trebuie să se adune într-un cadru legal și să pună la punct un protocol, pe care noi îl vom da mai departe, la Jandarmerie. Dacă tot ne apucăm să facem o treabă, măcar să o facem cum trebuie", a spus Zotincă.


10 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri