SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > Devotat 100%
Devotat 100%
Redacția ProSport a fost vizitată ieri, în jurul prînzului, de Marius Măldărășanu, fotbalistul cu cea mai mare vechime la Rapid (șapte ani). Timp de o oră, Măldă a dialogat, prin intermediul Internetului, cu suporterii giuleșteni, care i-au cerut o explicație pentru meciurile slabe făcute de Rapid în deplasare. “Nu știu nici eu ce se întîmplă. Cert este că am avut parte de ghinioane, de arbitraje defavorabile și, nu în ultimul rînd, am jucat prost”. Întrebat fiind ce atitudine ar avea dacă ar fi patronul echipei, Măldărășanu a răspuns prompt: “Aș încerca să mă apropii mai mult de jucători”, lăsînd astfel să se înțeleagă că la acest lucru se așteaptă și jucătorii din partea conducerii. Spre final, Măldă i-a liniștit pe rapidiști, promițîndu-le că nu va juca la nici una dintre rivalele Rapidului din București. “Nici dacă voi fi dat afară din Giulești, nu mă voi duce la Steaua sau la Dinamo. În schimb, dacă aș primi o ofertă din străinătate, aș accepta-o, pentru că am o vîrstă și trebuie să mă gîndesc și la aspectul financiar”.

Lucescu, copiat de Lucescu
În pauza de iarnă, Răzvan Lucescu intenționează să întreprindă un turneu de jocuri amicale în Ardeal, Rapid fiind o echipă cu mulți simpatizanți în această zonă a țării. La turneu ar urma să participe jucătorii care au evoluat mai puțin în turul campionatului. În vremea cînd era antrenor în Grant, Mircea Lucescu a întreprins un astfel de turneu care s-a bucurat de succes, fiind totodată un prilej pentru tehnician de a lua în vizor cîțiva fotbaliști. (Lucian IONESCU)

Marius Constantin, primul antrenament
După ce s-a operat de menisc în urmă cu aproape trei săptămîni, fundașul Marius Constantin s-a pus deja pe picioare și ieri a efectuat primul antrenament. Fotbalistul a făcut doar cîteva alergări ușoare, și n-ar fi exclus să mai joace măcar un meci din cele două care au mai rămas în acest tur de campionat. În schimb, Vasile Maftei s-a antrenat ieri separat de restul lotului, acuzînd o lovitură la picior. (Florin MARIAN)
clara.ilie@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri