SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > “Am făcut afaceri falimentare”
“Am făcut afaceri falimentare”
Fostul tehnician al Stelei și al echipei naționale vorbește în premieră despre eșecul în business. După o lungă carieră ca fotbalist și antrenor, Emeric Ienei s-a încumetat și a acceptat funcția de președinte al clubului FC Oradea. El a fost de acord zilele trecute să discute cu ProSport despre afacerile sale falimentare.
Domnule Ienei, sînteți un om de afaceri?
Emeric Ienei: Nu. Afacerile reprezintă pentru mine un domeniu de activitate la care nu mă pricep. Am avut niște încercări, în asociere cu altcineva, dar nu am cîștigat, ci am pierdut bani.
Cum s-a întîmplat să pierdeți bani în afaceri?
Eu am avut afaceri în Oradea, dar timpul mi-l petreceam la București și nu-mi puteam controla investițiile. Pot să spun că am fost furat de către cei în care am avut încredere.

Nu investește la FC Oradea
Cîți bani ați pierdut în afaceri?
Nu pot să vă spun. Tot ceea ce pot să spun e că a fost vorba de o sumă destul de mare.
Sînteți mulțumit cu ce ați cîștigat din fotbal?
Să spun că nu sînt mulțumit? Aș fi nedrept. De un singur lucru îmi pare însă rău: că m-am născut prea devreme și nu am reușit să cîștig
pe valoarea rezultatelor. Dar asta-i viața!
Ca președinte la FC Oradea, ce ați prefera: să promoveze echipa în Divizia A sau să puneți bazele unui club bine organizat și cu o bază materială bună?
Vreau Oradea în Divizia A, dar numai dacă avem o bază solidă, pentru a nu mai repeta experiența nefastă de anul trecut, cînd am retrogradat.
Veți investi vreodată în FC Oradea?
Nu. Am să ajut FC Oradea în toate formele posibile, mai puțin din punct de vedere financiar. Nu vreau să amestec fotbalul cu afacerile, pentru că ajut clubul din pasiune.

Este nemulțumit de politica transferurilor
Rugat să comenteze transferurile efectuate de FC Bihor înainte de startul sezonului, Ienei a precizat: “Dacă ne referim direct la echipa actuală, pot spune că a fost o politică de transferuri pripită, cu jucători buni , dar care, totuși, nu au adus acel plus de valoare de care aveam nevoie. Dacă la finalul turului vom constata că nu mai avem șanse la promovare, ne vom axa pe alcătuirea, din retur, a unei echipe tinere cu care să avem șanse la locul întîi în campionatul viitor. Sînt la echipa a doua cîțiva tineri care merită să li se acorde atenție, iar primul pas va fi cooptarea lor la pregătirile primei echipe.”

A pierdut de două ori
Imediat după Revoluția din 1989, Emeric Ienei a devenit acționar la Inserca Oradea, firmă care se ocupa de închirierea meselor de biliard. După un an și ceva, firma a dat faliment. Între 1998 și 2000, fostul selecționer a avut un restaurant în Gara Velența, în partea de est a Oradei. Și această investiție s-a dovedit a fi falimentară, iar Ienei a declarat că nu va mai băga niciodată bani în afaceri. (Daniel REMEȘ)

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri