SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > INFO
INFO
Aparut in ziua de Joi 11 Noiembrie 2004

Meci în Divizia A după doi ani!

 

Arbitrul vâlcean Dan Berbecaru, component al lotului naţional, a fluierat sâmbătă la cel de-al doilea său meci în Divizia A de fotbal, FC Naţional – CFR Cluj, scor 2-2. Berbecaru a primit note bune din partea presei şi a observatorului întâlnirii. Centralul vâlcean mai fluierase la un singur meci în “A”, în urmă cu doi ani, de atunci arbitrând doar jocuri în eşalonul secund sau fiind delegat ca rezervă la partidele din prima divizie. (A. G.)

 

Stadionul “Zăvoi”, sub ape

 

Ploile abundente din ultimele trei zile au inundat stadionul “Zăvoi”, terenul unde liderul seriei C5, CSM Rm. Vâlcea, îşi dispută partidele de pe teren propriu. Pe lângă gazonul mai potrivit acum pentru o partidă de polo, apa s-a infiltrat şi pe tunelul de acces spre vestiare, dar şi în cantină, care a fost modernizată cu o lună în urmă. Astfel, echipa Primăriei Râmnicului se antrenează până la ora meciului de vineri, cu Senaco Novaci, la Budeşti, o comună limitrofă Râmnicului. Antrenorul Adrian Furnică nu poate conta pe Costea, Adi Savu şi Palade, accidentaţi. “Sper ca joi să fie timp frumos şi terenul să se mai usuce. Altfel, vom juca inclusiv şi în aceste condiţii, se întâmplă şi la case mai mari”, a declarat preşedintele executiv al grupării vâlcene, Andy Ionescu. (A. G.)

 

“Ceferiştii” visează la victorie

 

Divizionara C Ştiinţa CFR Craiova a efectuat ieri, de la ora 11, singurul antrenament al zilei, în vederea pregătirii partidei din etapa a XI-a, când va evolua în deplasare, la FC Olt Scorniceşti. Pentru meciul de mâine “ceferiştii” nu vor putea conta pe fundaşul Nedelcu, care este suspendat, şi pe mijlocaşul Băluţoiu, acesta fiind accidentat. În această săptămână a revenit la echipă şi atacantul Frimu. Referitor la disputa cu FC Olt Scorniceşti, “principalul” Florin Ispas (foto) a declarat că este optimist în privinţa obţinerii unui rezultat bun: “Mergem la Scorniceşti să câştigăm! Cu toate că adversarul nu stă deloc bine în clasament, partida va fi destul de grea, cum de altfel vor fi şi ultimele două jocuri din acest tur, cele cu CSM Rm. Vâlcea şi Armata Craiova.” (R. P.)

 

 


 


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri