SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > Universitatea - FC Argeş
REACŢII
Universitatea - FC Argeş
Aparut in ziua de Joi 11 Noiembrie 2004

A fost un meci frumos, cu o echipă, Universitatea, care a jucat foarte ofensiv. Cred că avantajul luat de olteni poate fi remontat în meciul retur de la Piteşti. Am jucat cu ambiţie, gândindu-mă la o posibilă convocare la echipa naţională, în vederea partidei cu Armenia.

Dănuţ Coman

 

În prima repriză am avut două ocazii clare de a marca, prin Bilaşco şi Vrăjitoarea, iar dacă aceştia reuşeau să înscrie, altfel decurgea partida. Returul va fi foarte greu, ţinând cont şi de starea terenului de la Piteşti, având în vedere că partida retur se va disputa pe 1 decembrie.

Viorel Ilinca

 

Cele două echipe care s-au întâlnit astăzi (n. r., ieri) sunt de valori sensibil egale, aşa că a ieşit un meci frumos, în care gazdele s-au impus. Universitatea pleacă cu un avantaj de un gol, dar noi sperăm să prindem o formă bună în partida de pe teren propriu şi să ne calificăm în semifinalele Cupei României.

Bogdan Vrăjitoarea

 

Universitatea a practicat un joc bun, ne-am creat destule ocazii, dar, din păcate, am reuşit să înscriem o singură dată. Este bine că nu am primit gol. După cum ştiţi, golul marcat în deplasare cântăreşte dublu. Am luat o opţiune serioasă pentru calificare.

Cosmin Moţi

 

Am făcut un meci bun, cu rezultatul de astăzi (n. r., ieri) ne-am asigurat calificarea în proporţie de 70 la sută. Mă bucur că Zeno a înscris, sper să o ţină tot aşa. Universitatea are nevoie de un Zeno Bundea precum cel din partida cu FC Argeş.

Mihăiţă Pleşan

 

O victorie meritată pentru noi, având în vedere ocaziile pe care ni le-am creat. Este bine că am câştigat şi că avem un moral ridicat înaintea meciului cu Dinamo, pe care toată suflarea oltenească vrea să-l câştigăm.

Ionuţ Luţu

 

Am avut un meci greu. Avem un avantaj destul de mic în faţa piteştenilor. Universitatea practică un joc mai bun în deplasare şi, după partida retur de la Piteşti, sperăm cu toţii să fim în semifinalele Cupei. Chiar dacă am marcat şi în jocul din prima etapă, nu mă consider «naşul» argeşenilor.

Zeno Bundea


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri