SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > DINAMO: Niculescu helvet?


Chiar dacă Dinamo este departe de lupta pentru titlu, cluburile din străinătate continuă să încerce transferuri de jucători dinamoviști. Ultima ofertă a venit pentru Claudiu Niculescu, din Elveția, de la clubul de primă ligă Young Boys Berna. Interesul elvețienilor pentru fotbalist s-a produs chiar din timpul stagiului efectuat de Dinamo în vară în "Țara Cantoanelor". Atunci, golgeterul formației lui Andone a fost chiar Niculescu, cu trei reușite. Două dintre ele, extrem de spectaculoase, le-a marcat din lovituri libere, în poarta Baselului. Negocierile n-au avut însă finalitate, conducerea celor din Ștefan cel Mare declarînd că jucătorul este netransferabil.

Cel care s-a interesat de atacantul dinamovist a fost Viorel Moldovan, jucătorul lui Servette, care a sunat în Ștefan cel Mare la rugămintea unui impresar helvet. Dinamo a fixat și prețul pentru jucătorul său, un milion de dolari, aceeași sumă cu care a fost cedat Niculescu la Genoa în vara lui 2002.


„Trebuie să cîștigăm tot”
Ioan Andone a spus că obiectivul său pînă la sfîrșitul turului este să bată peste tot pentru a se apropia de locurile fruntașe
Valentin Damian

- Domnule Andone, sînteți mulțumit de jocul lui Dinamo din partida de Cupă cu Gaz Metan Mediaș?
- Da. Ne-am creat multe ocazii, am avut o bună posesie, dominînd partida. Sînt nemulțumit că n-am înscris mai mult. Dar avînd în vedere că a fost un singur meci și avînd în vedere experiența de la Satu Mare, unde după ce-am condus am fost egalați, ne-am chinuit la penaltyuri, zic că e un lucru pozitiv. Așteptăm tragerea la sorți de luni. Să vedem cu cine picăm.

- Pentru prima oară Dinamo a jucat cu tridentul ofensiv Dănciulescu - Niculescu - Mihalcea. A fost un experiment?
- Am încercat. S-au mișcat bine. Au creat ocazii și e posibil să mai joc așa.

- A apărut și Denis Șerban în finalul meciului. O nouă soluție pentru mijlocul lui Dinamo?
- Este un jucător rapid care se descurcă foarte bine cu mingea la picior și este foarte greu de deposedat. O să mă bazez pe el de acum încolo.

- Care este obiectivul lui Dinamo pînă la sfîrșitul anului?
- Mi-am propus să cîștig toate meciurile pentru a ne apropia cît mai mult de primele locuri.


Oferte din Rusia
Eduard Apostol

Jucătorii roș-albi au atras privirile cluburilor din Rusia, care se înghesuie să ia fotbaliști din Ștefan cel Mare. "Nu mă mai prinde returul în țară!", a spus luni Florentin Petre, dorit de Dinamo Moscova, ocupanta locului 13, primul care scapă de retrogradare. Formația patronată de Alexei Fedoricsev, sponsor și al lui AS Monaco, a pus ochii și pe golgeterul Dănciulescu iar, mai nou, pe Grigorie. "Să vedem ce e cu rușii, eu aș dori mai degrabă să joc în Occident", a spus ieri căpitanul "cîinilor". Saturn Ramenskoe are neapărat nevoie de un fotbalist de bandă stînga, așa că se gîndește să facă o ofertă concretă zilele următoare pentru Vlad Munteanu. Ocupanta locului 7 în Rusia vrea să-l aconteze pe mijlocașul de 23 de ani și să-l aducă la Moscova din iarnă. "Nu știu ce se va întîmpla în viitor, acum trebuie să văd cît de gravă este accidentarea la genunchiul drept", a mărturisit Vlăduț.

Variante pentru "cini"

Jucător

Club interesat

Suma pentru care s-ar putea transfera

Florentin Petre

Dinamo Moscova, Saturn Ramenskoe

500.000 de dolari

Ionel Dănciulescu

Dinamo Moscova, Saturn Ramenskoe

1 milion de dolari

Vlad Munteanu

Saturn Ramenskoe

400.000 de dolari

Ștefan Grigorie

Dinamo Moscova

1 milion de dolari

Ovidiu Burcă

FK Moscova

200.000 de dolariVlăduț a terminat sezonul
Mijlocașul Vlăduț Munteanu (23 de ani), împrumutat miercuri la Dinamo II, s-a accidentat în timpul meciului din "optimile" Cupei României, cu U Craiova, și riscă să piardă ultimele jocuri ale sezonului. "Am probleme din cauza ligamentului colateral intern de la genunchiul drept. Sper să nu fie ceva și la menisc, de aceea vineri voi face un RMN", a declarat Vlăduț, în timp ce doctorul Liviu Bătineanu a evitat să se pronunțe pînă la aflarea diagnosticului exact. Conform primelor estimări, mijlocașul va lipsi de pe gazon 30 de zile. / Eduard Apostol

Stelea începe de luni
Portarul Bogdan Stelea (37 de ani) se reface în aceste zile după microleziunea fibrilară la adductorii piciorului stîng suferită în urmă cu 10 zile la meciul cu Gloria. Goal-keeperul va participa de la începutul săptămînii viitoare la antrenamentele dinamoviștilor, urmînd să se pregătească normal alături de coechipierii săi. / Eduard Apostol

29 octombrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri