SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > APULUM: Pelici a plecat

După ce a amenințat că va renunța la funcție după eliminarea din Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila (0-2), antrenorul lui Apulum Alba Iulia, Alexandru Pelici, și-a pus ieri după-amiaza în practică intenția. Aflat în cantonament cu echipa la Ploiești pentru meciul cu Dinamo, Pelici a asistat din tribună la antrenamentul echipei, după care l-a anunțat pe președintele Viorel Mălușel că părăsește Apulum. "Nu mai pot motiva jucătorii și nu are rost să mai rămîn", a motivat Pelici, după care și-a făcut bagajele și a plecat acasă la Timișoara.

La aflarea veștii, Mălușel a încercat, fără succes, să-l determine pe tehnician să-și schimbe decizia. "Am stat de vorbă, dar n-am putut să-l fac să se răzgîndească. El a fost nemulțumit de rezultate și, în ideea că va produce un șoc la echipă, și-a dat demisia. Acum de unde să găsesc un antrenor peste noapte? Și cine vine la Apulum în situația noastră?", s-a lamentat președintele lui Apulum. La meciul cu Dinamo, pe banca echipei din Alba Iulia, va sta directorul tehnic Stelian Gherman, ajutat de "secunzii" Cristi Pojar și Marcel Rusu.


Verde pentru societatea pe acțiuni

Președintele Viorel Mălușel s-a hotărît să înființeze o societate pe acțiuni care să susțină echipa. "Sînt decis să demarez constituirea societății pe acțiuni și luni voi chema un specialist, iar săptămîna viitoare mă voi pune la masă cu administrația județului", a precizat Mălușel. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, s-a întîlnit miercuri cu Mălușel. "Mi-a spus că împrumuturile se cifrează la aproximativ 20 de miliarde, iar dacă se găsesc acești bani, e dispus să cedeze echipa. E foarte greu de prevăzut ce se va întîmpla, mai sînt încă 34 de miliarde datorii la buget", a explicat Hava.


29 octombrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri