SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > DINAMO - APULUM: Vor să facă spectacol

"Vrem goluri și spectacol!", a fost solicitarea pe care șefii le-au făcut fotbaliștilor din Ștefan cel Mare la ultima întîlnire directă. Conducerea lui Dinamo e nemulțumită pe jucători din cauză că echipa campioană este departe de titlu în acest moment și vrea ca măcar formația roș-albă să marcheze mai mult și să arate determinare.

"Am vrea să batem pe Apulum la șapte goluri diferență, mai ales că au rămas și fără antrenor. Așa vor fi și șefii satisfăcuți, și suporterii", au spus ieri fotbaliștii "cîinilor", care au dat ieri declarații sub protecția anonimatului pentru că nu mai au voie să vorbească decît la stadion. Claudiu Niculescu (foto) a anunțat de vineri că partida cu ardelenii este "una normală, care trebuie tratată cu toată seriozitatea pentru că s-au mai văzut surprize în fotbal. E obligatoriu să cîștigăm! Încă ne mai gîndim că adversarii, Steaua, Rapid și Național, pot face pași greșiți de care să profităm".

A 16-a pereche de fini pentru Borcea
Cuplul Cristi și Mihaela Borcea l-a cununat ieri pe designerul Mihai Albu (42 de ani), creatorul de modă luînd-o în căsătorie pe Iulia Vochița (23 de ani), studentă în anul III la Facultatea de Drept. Cununia civilă a avut loc dimineața la Primăria sectorului 1, cea religioasă a fost după-amiaza, iar aseară s-a ținut o petrecere fastuoasă la Snagov. "Este a 16-a pereche de fini pe care îi cunun! Nu mi-am propus un număr anume, pur și simplu o fac din suflet și poate așa mai îmi iartă și Dumnezeu din păcate!", a declarat Borcea. / Anamaria Neagu

31 octombrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri