SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > U CRAIOVA: Referendum în această lună


Pentru că despărțirea Universității de actualul patron, Dinel Staicu, este dată ca sigură din iarnă, edilul șef al Craiovei, Antonie Solomon, a declarat ieri că va organiza, în această lună, un referendum pentru a stabili dacă Primăria va prelua echipa. "Cum va dori orașul, așa vom face. Dacă oamenii vor vota să sprijinim echipa, așa se va întîmpla, pentru că Primăria are destule resurse", a declarat Solomon. Acesta a spus că nu îl interesează alte variante, cum ar fi aceea a revenirii lui Adrian Mititelu: "Eu n-am treabă cu oameni ca Staicu sau Mititelu". Solomon a spus că dorește ca managerul general Pavel Badea să nu părăsească echipa: "Dacă vom lua clubul, mă bazez pe el".

Totuși, varianta ca Adrian Mititelu să cumpere Universitatea există încă. Patron pentru două zile în septembrie 2004, el i-ar putea oferi acum lui Staicu terenurile de pe malul Bălții Craiovița, din cauza cărora a căzut înțelegerea de acum două luni.

Borbely neagă bătaia
Mai multe ziare locale au semnalat ieri că unii jucători ai Universității au fost implicați într-o bătaie generală, petrecută în noaptea de sîmbătă spre duminică, într-un club din Craiova. Conflictul ar fi fost provocat de Alin Vigariu, iar cel mai șifonat din încăierare ar fi fost Csaba Borbely. Ieri, atacantul "Științei" a negat incidentul: "Eu nici n-am fost acolo. M-au sunat părinții și se speriaseră, dar le-am zis să se liniștească pentru că sînt teafăr".

2 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri