SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > RAPID / Interviu: Se simt vînați


- Domnule președinte, Rapid continuă seria rezultatelor negative în deplasare. De ce?
- În cîteva meciuri vina este exclusiv a noastră, însă au fost partide în care alții ne-au ajutat să pierdem puncte. Și nu unul sau două, ci șapte-opt!

- Nu cumva este și lipsă de valoare?
- E o problemă la care mie îmi este mai greu să mă pronunț, tehnicienii pot aprecia asta. În meciurile importante însă am arătat că sîntem peste adversarii cei mai puternici.

- Cum explicați faptul că în ultimii doi ani este pentru prima dată cînd, de la jucător la patron, rapidiștii acuză atît de vehement un "central"?
- Să știți că nu se urmărește incriminarea unui arbitru anume, dar s-au adunat prea multe greșeli împotriva noastră. Serea la Timișoara și Lajos la Bacău ne-au privat de penaltyuri clare pentru toată lumea, în condițiile în care adversarele noastre la titlu beneficiază de astfel de decizii și cînd strănută un adversar! La noi probabil se dă un penalty la trei, patru faulturi.

- Simțiți o tentă împotriva Rapidului?
- Atîta vreme cît am pierdut atîtea puncte pe gafe de arbitraj și nu a existat vreo greșeală la fel de evidentă și în favoarea noastră, e normal să avem această impresie.

- Veți mai spera la titlu dacă Steaua încheie turul cu șapte puncte în fața Rapidului?
- Fotbalul rezervă multe surprize și prima sper să o văd etapa viitoare, cînd Steaua va merge la Bacău, unde mă aștept la un meci pe viață și pe moarte.

- Cum apreciați relația dintre George Copos și echipă?
- George a fost mereu implicat activ în viața și activitatea echipei. Trăiește foarte intens fenomenul, vrea mult victoria și de aceea uneori declarațiile sale sînt acide. Este lîngă noi însă și împreună formăm o echipă care asigură absolut toate condițiile de performanță fotbaliștilor.

- Întăriți lotul în iarnă?
- Avem în vedere efectuarea a două-trei transferuri prin care să acoperim unele posturi deficitare și, mai ales, pentru a mări concurența.EXPRES
DAUNE / Contravaloarea celor 230 de scaune distruse de galeria giuleșteană la Craiova, în jur de 4.000 de euro, urmează să fie plătită de Rapid, conform protocolului cu LPF, însă suma va fi acoperită din cota pe care clubul o dă Ligii Suporterilor din Grant. Fanii giuleșteni primesc un euro pentru fiecare abonament vîndut, iar pe Giulești spectatorii au cumpărat în jur de 7.000 de legitimații.

ACCIDENTAȚI / Absenți la meciul cu Universitatea, Marian Aliuță și Sabin Ilie au șanse scăzute să evolueze chiar și etapa viitoare, cu FC Argeș. Dintre absenții de la Craiova revine însă Daniel Niculae, care și-a ispășit suspendarea pentru cumul de "galbene".

MEMORIU / Giuleștenii au achitat ieri dimineață taxa de 10 milioane de lei pentru judecarea cazului lui Nicolae Constantin, care a fost eliminat pentru cumul de "galbene" la Craiova. Rapidiștii au rugat analizarea cazului în regim de urgență pentru a putea, eventual, depune memoriu și la Comisia de Disciplină a FRF, condusă de Doru Viorel Ursu.

2 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri