SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > CFR CLUJ: "A fost penalty"

Intrat pe teren în minutul 72 al meciului cu Oțelul Galați (scor 1-0), mijlocașul Fl. Dan (25 de ani) a dinamizat jocul de atac al feroviarilor. Tehnic și rapid, el a izbutit duminică să fisureze apărarea gălățeană, provocînd, în minutul 88, penaltyul din care Bruncevici a înscris golul victoriei. La faza respectivă, gălățeanul Nemțanu a întins imprudent piciorul, Fl. Dan s-a prăbușit în careu, iar arbitrul Sorin Corpodean a indicat, cu ușurință, penalty, sancționînd "contactul" dintre cei doi.

"Am luat-o perpendicular pe poartă și am fost faultat, clar, zic eu. Nu știu ce intenții a avut Nemțanu, dar a fost penalty. Mă bucur pentru cele trei puncte, căci în felul acesta vom juca mai relaxat meciurile următoare. În ce mă privește, nu știu dacă am jucat mai grozav decît altădată, am mai greșit și eu o pasă, dar important e că a ieșit bine", a spus ieri jucătorul, care crede că "feroviarii" pot încheia turul în primele șase echipe.

Corpodean e liniștit
Arbitrul partidei de duminică, Sorin Corpodean, crede că a luat decizia corectă la faza din minutul 88, cînd, la un contact între gălățeanul Nemțanu și clujeanul Florin Dan, a acordat penalty în favoarea lui CFR. "Nu-i treaba mea să comentez, ci a voastră, a ziariștilor. Eu am luat decizia și gata. Sînt liniștit din acest punct de vedere. Cît privește CFR Cluj, am jucat la acestă echipă în urmă cu 15 ani, deci nu se poate vorbi de sentimentalism", a afirmat arbitrul.

Control antidoping
Șase jucători au fost testați antidoping la finalul meciului de duminică, trei de la CFR, Jula, Fl. Dan și Goșa, și tot atîția de la Oțelul, Rohat, Danciu și Barbu. "N-am avut probleme cu controlul. Dar a trebuit să stau cam o jumătate de oră înainte să pot livra proba. Eu nu beau bere, așa că n-am utilizat artificii", a povestit fundașul clujean Vasile Jula.

Paszkany: "Contează punctele"
Finanțatorul clubului, Arpad Paszkany, aflat ieri la Budapesta, spune că nu-l mai interesează neapărat ca echipa să facă spectacol. "Contează în primul rînd punctele. Nu sîntem o echipă de top, ci o nou promovată. Eu sînt mulțumit că am bătut Oțelul, o echipă extrem de dificilă", a spus Paszkany. "Turul se apropie de sfîrșit, așa că apare și oboseala. Nu sîntem o echipă de top, așa că nu putem decît să fim satisfăcuți de modul în care au evoluat, pînă acum, jucătorii", a mai spus Paszkany.

2 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri