SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > APULUM: A revenit Pelici

După ce joia trecută a demisionat din funcție, spunînd că nu-și poate motiva jucătorii, antrenorul Alexandru Pelici a revenit aseară asupra deciziei. În urma unei discuții de 40 de minute purtate ieri după-amiază la sediul clubului cu președintele Viorel Mălușel, la care a mai participat și secundul Cristinel Pojar, Pelici a acceptat să pregătească din nou Apulum. "Am o datorie față de domnul Mălușel. Am acceptat să mă întorc pentru că nu s-au găsit alte soluții, deși mi-a fost foarte greu. Am făcut ceea ce trebuia să fac, acum", a spus Pelici, care va conduce azi, de la ora 14:00, primul antrenament.

Mălușel le-a cerut jucătorilor să conștientizeze momentul dificil al echipei și să ajute banca tehnică. "Eu n-am agreat ideea că Pelici va pleca. Pentru mine, el și Pojar au fost doar absenți o săptămînă. Am insistat, i-am convins, aveam nevoie de amîndoi. Familia s-a întregit. Trebuie s-o scoatem la capăt pînă la iarnă", a spus Mălușel. Și Pojar, care fusese solidar cu Pelici, a revenit asupra demisiei. "Sînt alături de Pelici și la bine și la rău", a explicat Pojar.


Maier, bun de joc

După ce le-a fost efectuat cîte un consult medical la Sibiu, portarul Fl. Cotora și mijlocașul Ov. Maier, ambii diagnosticați cu "leziune a ligamentului interior stîng", au primit confirmarea că pot evolua duminică în meciul cu
Universitatea Craiova. "Mă pot antrena la capacitate normală, dar trebuie să urmez un tratament cu unguente și să-mi protejez genunchiul cu fașă elastică", a declarat "Motanul". În schimb, pentru fundașul Ad. Popescu turul
de campionat e compromis, el suferind o fractură de maleolă și o entorsă de gradul trei la laba piciorului drept.

Stimulent pentru victorie

Președintele Viorel Mălușel intenționează să le achite jucătorilor o rată contractuală înaintea meciului cu Craiova pentru a-i mobiliza. "Se simte presiunea retrogradării. Victoria e singura șansă de a supraviețui", a spus Mălușel, care a apreciat calitățile egipteanului Mohamed, aflat în probe: "E tehnic, are clarviziunea jocului, dar s-a observat oboseala drumului. Rămîne încă o săptămînă". Zilele următoare sînt așteptați la Apulum doi atacanți brazilieni, Andrade și Adouto, care vor susține probe. Ultimul ar fi evoluat în Japonia și Turcia.


4 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri