SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > POLI IASI / Interviu: POLI IASI / Interviu: "Mi-aș dori să joc de 4 ori cu Dinamo!"

- Marius, dacă cineva îți spunea înaintea meciului cu Dinamo că vei da două goluri, dar vei părăsi terenul supărat, cum reacționai?
- Sincer? Nici nu-l lăsam să continue dacă începea să-mi spună că dau două goluri!

- Mai sperai să reveniți de la 0-2?
- Nu! A venit repede golul de 1-2 și atunci am început să sper.

- Ți-a fost frică să bați penaltyul, după ce Tinel Petre a ratat egalarea cu Rapidul în prima etapă dintr-o astfel de fază?
- Prima dată m-am gîndit să schimb colțul meu obișnuit, însă pe drum m-am hotărît să trag în stînga portarului, așa cum o fac de obicei, pentru că m-am gîndit că dacă e să ratez, să ratez pe mîna mea. Și chiar dacă Stelică a atins mingea, am înscris, dovadă că am șutat bine.

Nu mai marcase din 20 martie

- Ai vorbit cu Stelea la final?
- Am vrut, însă eram prea amărît după ce am pierdut în ultimele secunde.

- Ultimele goluri pentru Poli le-ai marcat pe 20 martie, cînd ai reușit o dublă la Sfîntu Gheorghe, în etapa a doua a returului Diviziei B. De ce a fost așa de mult timp "secetă"?
- Se mai întîmplă în cariera unor vîrfuri să intre într-o pasă proastă. Pe unii i-a ținut un an sau chiar doi. Eu am avut și unele probleme legate de accidentări, iar după aceea nu am mai prins echipa, așa că nu aveam cum să mai înscriu. Iar cînd am intrat, am ratat mult, am avut și ghinioane.

- Te vezi titular acum?
- După părerea mea, da, însă formația o hotărăște doar domnul Popa, de la a cărui venire echipa joacă mult mai bine.

"Sper să-mi dau drumul și la Brașov"

- Anul trecut aveai promis un bonus dacă înscriai 15 goluri.
- Așa am și anul ăsta, însă dacă nu am reușit în "B" să ajung la această cotă, deși aveam 10 goluri în tur, ce pretenții pot să am? Doar dacă mai jucăm de 4 ori cu Dinamo mă mai pot gîndi la prima aceea! Sau, poate cine știe, îmi dau drumul și la Brașov duminică, unde dacă jucăm la fel, nu avem cum să pierdem. Și punctele de sub Tîmpa valorează mai mult decît cele cu Dinamo!


9 goluri mai marcase în Divizia A Marius Păcurar înaintea meciului cu Dinamo. Cu cele două reușite din partida de miercuri, atacantul ieșean a spart gheața în acest campionat, el înscriind toate cele 9 goluri în sezonul 2000-2001, pe cînd juca la Foresta


Iașiul nu mai contestă arbitrajul

După ce au acuzat dur arbitrajul lui Sorin Corpodean la finele partidei cu Dinamo (2-3), oficialii ieșeni au făcut ieri un pas înapoi. "Nu depunem nici un memoriu, semnalele de alarmă pe care le-am tras pînă acum vizavi de arbitraje le considerăm suficiente", a spus președintele Marius Stan, în timp ce antrenorul Ionuț Popa a declarat: "Am vizionat înregistrarea meciului și Corpodean are acoperire. Nu din cauza lui am pierdut, ci a erorilor noastre de marcaj". y Ovidiu Minea (Iași)

Arhire fără legitimație

Deși nu a fost eliminat în meciul cu Dinamo, Iulian Arhire va lipsi de la partida pe care Poli Iași o va disputa duminică la Brașov. Fotbalistului i s-a reținut carnetul de joc la finele meciului în urma unui duel verbal cu arbitrul Sorin Corpodean. "I-am spus cum de a văzut lovitura liberă care a precedat golul decisiv, de vreme ce era departe de fază, iar asistentul de pe acea parte nu a semnalizat nimic", a spus Arhire, despre care arbitrul a scris în raportul de joc că l-a înjurat. y Ovidiu Minea (Iași)


5 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri