SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > SERIA B2 / FC Sibiu - Pandurii Tg. Jiu: SERIA B2 / FC Sibiu - Pandurii Tg. Jiu: "Să piardă ai mei"

Format ca jucător la Inter Sibiu, mijlocașul Pandurilor, Radu Neguț (24 de ani) vine astăzi cu gînduri mari pe Cibin. "Eu sînt sibian sută la sută. Totuși, în acest meci vreau să piardă ai mei, adică FC Sibiu. Voi vedea, cînd intru în iarbă, dacă îmi tremură sau nu picioarele, pentru că e primul meci împotriva foștilor mei colegi. Și va fi unul pe viață și pe moarte, în care sper să înscriu", a mărturisit Neguț. Legitimat la 8 ani la Inter, el a debutat în echipa sibiană în 1996, după care a fost transferat de FC Argeș.

În sezonul trecut, Neguț a jucat la o altă formație din județul Sibiu, Gaz Metan Mediaș, de unde a plecat la Pandurii. "Chiar mă simt bine aici. Aș vrea să intre Sibiul, dar numai dacă nu promovăm noi", a încheiat fotbalistul.

Sibienii nu-l văd pe Neguț drept principala armă a gorjenilor, ci pe Vintilescu. "E un meci cu miză, pe care sper să-l cîștigăm. Vintilescu e cel mai în formă atacant al lor și, probabil, va avea parte de un marcaj foarte strict", a declarat antrenorul gazdelor, Jean Gavrilă. "Trebuie să facem tot posibilul ca Sibiul să promoveze", a completat vicepreședintele clubului, Werner Keul.


"Ronaldinho" e în ghips

Cel mai bun om al sibienilor, Doru Dudiță (27 de ani), supranumit de suporteri "Ronaldinho", va lipsi azi de pe teren, fiind diagnosticat cu ruptură parțială de ligament inferior la piciorul drept. Imobilizat în ghips, Dudiță spune că nu va fi prezent pe stadion. "Îmi vine să mor de ciudă. Știu însă că băieții se vor descurca și fără mine. Am vorbit mereu cu ei la telefon și i-am încurajat. Aș fi vrut să fiu pe stadion, dar nu am voie nici măcar să ies din casă", a spus atacantul.


6 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri