SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > ARBITRI: ARBITRI: I-a învrăjbit

La finalul meciului de miercuri, FC Brașov - Oțelul 2-1, contînd ca restanță din etapa a 3-a, antrenorul gălățenilor, Sorin Cîrțu, a incriminat vehement arbitrajul lui Alexandru Deaconu. El a acuzat că primul gol al gazdelor a plecat de la un aut pe care trebuia să-l bată Oțelul și în cele din urmă a fost executat de "stegari". "A fost furtul anului 2004, o rușine de arbitraj care a fost acoperit că nu s-a televizat meciul", a tunat "principalul" Oțelului. Ieri, președintele CCA i-a replicat tăios lui Cîrțu, care îi este fin. "Sorin parcă ar fi directorului centrului spațial Kennedy de la NASA, dacă îi dau arbitrii un aut greșit nu-i mai decolează lui racheta de echipă pe care o are. Hai să fim serioși! Sau poate are echipă perfectă, robotizată, care joacă extraordinar și atunci cînd dă gol îi scoate arbitrul mingea din poartă", a declarat Crăciunescu.

Observatorul de arbitri al meciului de la Brașov, Nicolae Grigorescu, i-a spus la finalul meciului lui Deaconu că a arbitrat excelent și că la faza invocată de gălățeni "nu mă pot pronunța, pentru că eu eram la 150 de metri distanță în tribună, deci îți dau credit".


"N-am avut nici un dubiu la faza respectivă, mingea l-a șters pe Crăciun și apoi a ieșit în aut. Așa am văzut și eu, și asistentul Cristi Nica. Gălățenii au început să vocifereze după ce au luat gol. Cum vă explicați că singurul gălățean care n-a protestat a fost tocmai Crăciun?"
Alexandru Deaconu, arbitrul meciului FC Brașov - Oțelul 2-1


"Cîrțu ne-a spus dinainte cine ne arbitrează cu Dinamo"

Vicepreședintele Oțelului, Ion Ionică, a mărturisit ieri că "după ce Cîrțu a anticipat arbitrajul lui Deaconu la Brașov, acum ne-a spus numele arbitrului la jocul cu Dinamo înainte ca domnii din CCA să anunțe delegările!". Președintele Nicolai Boghici a declarat: "Părerea mea despre Serea o cunoașteți. Nu spun mai multe pentru că nu vreau să avem soarta Ceahlăului". y Marian Căpățînă


6 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri