SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > OTELUL - DINAMO 2-0: OTELUL - DINAMO 2-0: Nașul granzilor

- Victoraș, te-ai răzbunat și pe Dinamo după ce ai marcat în acest tur și în poarta Rapidului?
- Nu mai consider de mult o revanșă. Au trecut 3 ani de cînd am plecat din Ștefan cel Mare. Îmi doream enorm să dau gol "cîinilor" pentru că nu înscrisem în poarta lor pînă acum.

- Dinamo ți s-a părut slabă?
- Nu pot să zic asta. Dinamo venea după o victorie importantă la Iași, iar noi dacă pierdeam intram rău la retrogradare. Ne-am mobilizat mai mult și am avut momente de sclipire.

- Cîte goluri ai marcat în acest sezon?
- Păi, în campionat trei, cu Dinamo, Rapid și Sportul, unul în Cupa UEFA și încă unul în Cupa României. Sînt însă nașul echipelor bucureștene.

- Urmează Naționalul, o altă formație la care ai jucat.
- Jucăm următoarea etapă cu ei. Sper să-i păcălesc și pe bancari.

- Te-ai uitat la Stelea în momentul șutului?
- Doar nu trăgeam la disperare din 14 metri! Am fentat că dau în stînga și am dat în dreapta lui. A fost frumos.


One man show

Sorin Cîrțu a dat recital în timpul meciului prin replicile sale cu banca dinamovistă

Valentin Damian

Dacă meciul a fost unul mai mult de angajament, între băncile de rezerve a fost un spectacol total. Sorin Cîrțu și Ioan Andone, doi antrenori extrem de temperamentali, n-au stat deloc pe bancă, iar în timpul meciului au schimbat cîteva replici savuroase. La o fază din prima repriză, Irimia a căzut în careul Oțelului, iar mingea, atinsă de dinamovist, a ieșit din teren. Serea a dictat aut de poartă. Ando a strigat: "Alooo, Ionică!?", Cîrțu îngînîndu-l: "Băi, Ionică, ce-am vorbit eu cu tine?", după care a strigat către antrenorul dinamovist: "Ce, ați vorbit la telefon?".

Repetatele trageri de timp ale copiilor de mingi din timpul reprizei a doua au fost taxate de banca dinamovistă. "Să mor dacă știu ceva! Aduceți sacul de mingi de la vestiare ca să fie cît mai multe", a fost replica lui Cîrțu. Același antrenor a avut o atitudine haioasă spre sfîrșitul jocului, atunci cînd gălățenii cereau tot timpul îngrijiri medicale pentru scurgerea timpului. Dinamoviștii i-au reproșat acest fapt, iar Cîrțu a luat atitudine imediat în momentul în care un fotbalist de-al său era trîntit pe teren. "Doctore, stai aici, pe bancă". Infirmierii erau în bloc-starturi, dar același Cîrțu le-a blocat accesul.


Dănuț Munteanu a leșinat

Fundașul Oțelului, Dănuț Munteanu, a leșinat timp de 3 minute după un contact cu un dinamovist, fiind scos cu targa de pe teren. El a suferit o comoție ușoară, dar și-a revenit în cele din urmă. Sorin Cîrțu n-a riscat nimic, schimbîndu-l pe Munteanu cu Toporan. y Valentin Damian


"Am jucat destul de slab. Nu cred că e o scuză terenul. Gălățenii au fost primii la minge, au jucat mai bine"
Gigi Nețoiu

"Nu poți să cîștigi, dacă nu poți să construiești"
Ioan Andone

Vor primi cîte 2.100 de dolari

Președintele Nicolai Boghici era mulțumit la sfîrșitul jocului. "Îmi doream din tot sufletul să-i batem pe Dinamo. Dacă pierdeam ajungeam la minus 6 în clasamentul , ceea ce era grav. Am jucat cu ambiție și determinare și îi felicit pe băieți", a spus bossul Oțelului. El va trebui să le plătească fotbaliștilor săi cîte 2.100 de dolari. "Prima era de 2.000, dar le-am spus că la o victorie la o diferență mai mare de un gol vor fi răsplătiți în plus cu cîte o sută de dolari pentru fiecare reușită", a completat Boghici. y Valentin Damian

Andone: "Oțelul a jucat mai bine!"

Ioan Andone a recunoscut după meci că victoria Oțelului e meritată. "Este o echipă care știe să profite de un avantaj. Oțelul a jucat foarte bine, mai bine decît noi, și și-a atins scopul. Ar fi fost bine pentru noi ca Oțelul să iasă la joc, însă nu avea de ce mai ales după ce a deschis scorul. La 1-0 am riscat și am jucat cu 4 atacanți. 1-0 sau 2-0 e același lucru", a spus antrenorul lui Dinamo, care însă a adăugat: "Dacă terenul era mai bun, altul era rezultatul!".

Stelea a lovit cu cotul un copil

La ieșirea de la vestiare, Bogdan Stelea a fost imediat înconjurat de copiii care voiau fie un autograf, fie să "apară la televizor". În timpul discuției cu reprezentanții presei, portarul lui Dinamo a fost apucat pe după gît de un puști mai îndrăzneț și, nervos, l-a împins din spatele său cu o lovitură de cot puternică. "Era greu să cîștigăm tot, așa cum a spus domnul Borcea. Nu sîntem o mașină, sîntem o echipă", a spus Stelea.

Lăcătuș n-a fost mulțumit
În tribunele stadionului Dunărea s-a aflat și secundul lui Anghel Iordănescu, Marius Lăcătuș, venit să urmărească posibilii selecționabili pentru meciul cu Armenia, din 17 noiembrie. După meci, Lăcătuș a coborît la vestiare și apoi a mers lîngă autocarul Oțelului, din care Viorel Tănase îi făcea semn că merită convocat la lot. "Da, mă, pe tine te iau primul!", a glumit Lăcătuș, care apoi a refuzat să discute cu ziariștii despre remarcații săi. Surse federale susțin însă că Lăcătuș n-a fost impresionat de evoluția lui Stelea, care a primit un gol destul de ușor în minutul 85.

"Nesimțiților! Bețivilor!"

După meci, jucătorii lui Dinamo au mers la autocarul echipei, aflat în spatele vestiarelor. La 30 de metri distanță, despărțite de un cordon de jandarmi, se aflau autocarele cu care galeria "cîinilor" a venit la Galați. Cînd dinamoviștii au început să iasă, suporterii și-au descărcat nervii pe ei, strigînd: "Nesimțiților! Bețivilor! Nu meritați nimic!". Principalul vizat a fost Adrian Iordache, cel căruia fanii i-au făcut semne obscene pe geam în momentul în care mașinile galeriei au trecut pe lîngă cel al echipei.


7 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri