SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > POLI AEK TIMISOARA: POLI AEK TIMISOARA: Poli a aprins "lanterna''

Amînarea meciului cu Sportul Stundețesc a făcut, în urma rezultatelor din etapa a 13-a, ca Poli AEK Timișoara să ocupe ultima poziție din clasamentul Diviziei A. "A picat cît se poate de prost aceasă întrerupere. Cu o victorie în fața Sportului eram 4-5 locuri mai sus în clasament'', a mărturisit ieri antrenorul Gigi Mulțescu. Pauza forțată de intoxicația alimentară a "studenților'' bucureșteni a dat peste cap programul de pregătire al echipei. "Este o situație delicată, mai puțin plăcută, și de asta mi-a fost frică. Uite că nu am scăpat de ce mi-a fost frică. Nici rezultatele nu ne mai sînt favorabile, ce mai, situația e dramatică de tot'', a adăugat tehnicianul lui Poli AEK.

Contestați de suporteri, amendați de presă, jucătorii timișoreni sînt dărîmați psihic, iar Gigi Mulțescu se gîndește să renunțe la banca tehnică la finele turului. "Am fost amendați de presă, apoi de suporteri și toate la un loc ne-au apăsat și mai tare în plan psihic. Dacă reacțiile au fost așa vehemente după amicalul cu CFR, mă gîndesc serios dacă mai vreau să continui", a conchis Mulțescu. Totuși, el a precizat că pînă la finalul turului nu ia în calcul o eventuală demisie: "Îmi duc crucea în continuare cu demnitate!''.

Atac la Bugar şi Octavian Popescu
Deranjat de declarațiile antrenorului "satelitului" CFR, Florin Bugar, Mulțescu a declarat că va avea o discuție lămuritoare cu acesta. "Nu e normal ce se întîmplă. Spune că ar fi cîștigat și fără jucătorii mei. Atunci de ce i-a mai cerut și pe Bătrînu și Mansour, i-a fost teamă că va pierde cu UMT? Președintele Anton Doboș mi-a spus că e vorba de satelit, că e Timișoara și am înțeles. Dar a vorbi așa după meci nu mi se pare etic'', a spus tehnicianul lui Poli, care nu l-a uitat nici pe "principalul" lui UMT, Octavian Popescu. "Să mă judece Popescu? El mă atacă pe mine cu Dinamo? Să nu uite că Dinamo a fost angrenată în cupele europene, campionat și Cupa României, de aceea am pus așa problema'', a încheiat Mulțescu.


Vrea amical cu Steaua Roșie Belgrad

Mulțescu a discutat zilele trecute cu un impresar sîrb despre posibilitatea disputării unui meci amical cu formația iugoslavă Steaua Roșie Belgrad care ar urma să aibă loc sîmbătă, pe nocturnă. "La ora actuală e deosebit de greu să găsești o echipă să joace cu tine. Încă nu s-a încheiat cam pe niciunde turul. Și pentru moralul echipei ar fi bun un astfel de amical, dar și pentru pregătire, e vorba totuși de o forță din fotbalul european'', a spus tehnicianul alb-violeților. Totuși, timișorenii vor mai juca o partidă amicală, mîine, tot pe nocturnă, împotriva "satelitului'' CFR Timișoara. "După cum s-au comportat cei de la CFR, nu ar fi trebuit să accept, dar m-am gîndit la jucătorii mei'', a adăugat Mulțescu.

8 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri