SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-01 > Cu gândul la Divizia B
CSM Rm. Vâlcea - Universitatea II
Cu gândul la Divizia B
de ADI GEORGESCU, ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Vineri 01 Octombrie 2004
Cu gândul la Divizia B• În timp ce craiovenii încearcă să construiască o echipă competitivă, vâlcenii se gândesc la promovare

CSM Rm. Vâlcea - Universitatea II

 

Stadion: “1 Mai”, astăzi, ora 15.00

 

CSM RM. VÂLCEA

Croitoru – Pufu, Cumpănaşu, Olaru – Stanca, Lepădatu, Blăjan, Creangă – Melcea, Palade, L. Pufu

 

 

UNIVERSITATEA II

Tătaru – Cojocaru, Lazarovici, Feleagă – Ţiclea, Roman, Hoban, Curteanu, Preda – I. Iordache, M. Ilie.

 

Arbitri: Claudiu Rusu (Cluj) – Adrian Iancu (Cluj), Emeric Komives (Câmpia Turzii)

Observator: Lazăr Ciucu (Bucureşti)

 


CSM Rm. Vâlcea şi Universitatea II Craiova se întâlnesc astăzi, în Zăvoi, de la ora 15.00, în derbiul etapei a 5-a a Diviziei C, seria a V-a. Chiar dacă este lideră, cu punctaj maxim, CSM joacă slab, spre îngrijorarea preşedintelui AJF Vâlcea, Gheorghe Constantin: “Echipa joacă bătrâneşte, nu a demonstrat nimic până acum prin evoluţie, dar rezultatele sunt de partea ei, are trei victorii. Obiectivul este promovarea, sunt şanse mari să reuşim şi sper ca măcar jumătate dintre fotbaliştii actuali să rămână la noi şi în Divizia B”. De aceeaşi părere este şi preşedintele nou-înfiinţatei grupări vâlcene, Andy Ionescu. “Dorinţa noastră de promovare este mare, şanse sunt destule, însă parcursul nu va fi uşor. Chimia Craiova şi echipa din Corabia se anunţă adversari redutabili. Rezultatele de până acum sunt bune, însă pretenţiile noastre sunt să jucăm la un nivel apropiat de Divizia B, unde sperăm să fim la anul”, a declarat fostul arbitru de lot naţional. Marţi, CSM-ul s-a chinuit în Zăvoi cu o divizionară D (1-1 cu FC Lăpuşata), golul vâlcenilor fiind opera celui mai în formă jucător al acestora, Victor Lepădatu. În tabăra oaspete, meciul prilejuieşte debutul oficial pe banca tehnică al noului antrenor, Ionel Luţă, acesta preluând echipa în urmă cu două zile, de la Eugen Neagoe, cooptat în staff-ul tehnic al Universităţii Craiova. Ca şi până acum, formaţia-satelit va putea conta pe serviciile lui Tătaru, Hoban, M. Ilie şi Preda, jucători de la echipa mare care nu intră în vederile managerului Pavel Badea pentru jocul de la Braşov. Se aşteaptă astfel o partidă disputată, între două echipe care au demonstrat în acest început de campionat că sunt printre cele mai bune din serie.

Primenire

Frumoasa bază vâlceană din parcul Zăvoi se primeneşte, parcă aşteptând din nou ca fotbalul să revină în top în frumosul oraş de pe Olt, unde în ultimii ani primul loc în inima celor ce iubesc sportul a fost deţinut de handbal. Se aşteaptă finalizarea lucrărilor la cantina din Zăvoi şi la un microhotel, după care stadionul vâlcean se poate mândri că este cel puţin la standardele Diviziei B, acesta fiind şi obiectivul vizat de conducerea echipei vâlcene.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri