SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > GOLURI BETON: GOLURI BETON: Copia lui Van Basten


A început meciul cu Steaua în postură de rezervă. În minutul 61, a fost chemat de Cristi Popovici pentru a fi introdus în teren. În acel moment, galeria băcăuană a scos un banner pe care scria "Cursi, arată-ți valoarea!". A intrat pe teren și 22 de minute mai tîrziu le-a făcut pe plac fanilor.

Florin Ganea a centrat de pe partea stîngă, la colțul lung, și Cursaru a reluat din vole în plasă, făcînd inutil plonjonul lui Martin Tudor. A fost un gol aproape identic cu cel reușit de Van Basten în finala CE 1988, Olanda - URSS 2-1. Era primul gol al atacantului băcăuan în acest sezon și cel de-al treilea marcat împotriva Stelei din vara lui 2000, cînd a debutat în Divizia A, și pînă astăzi.

"Dacă a fost un eurogol? Nu, un simplu gol. Am crezut că va fi cel al victoriei, ar fi fost fantastic, însă meciul nu s-a terminat cu acea reușită a mea. Păcat, pentru că am fost mai buni decît Steaua. Fără discuție, Bacăul a fost echipa care a pierdut două puncte", a spus Cursaru la finalul partidei.

"Probabil că golul mi s-ar fi părut și mai frumos dacă scorul rămînea 2-1. Reușita mea a fost însă umbrită de faptul că n-am învins Steaua"
Cătălin Cursaru

"Un gol splendid. A fost o reușită extraordinară pentru că și poziția a fost grea, a lovit mingea din lateral, însă a lovit-o perfect"
Cristi Popovici

415 zile au trecut de la ultimul gol marcat de Cursaru în Divizia A. Atacantul a înscris anul trecut, pe 19 septembrie, de 3 ori în meciul, Dinamo - FCM Bacău 7-3

9 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri