SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > La mîna lui Crăciunescu
La mîna lui Crăciunescu
Giuleștenii l-au căutat în zadar, ieri, toată ziua pe șeful CCA pentru a-i ajuta să scape de suspendarea fundașului Nicolae Constantin, eliminat la Craiova. Duelurile verbale dintre Ion Crăciunescu și Dinu Gheorghe au făcut deliciul presei în acest tur de campionat. După ultimele evenimente, care au culminat cu prestația penibilă a arbitrului Marian Salomir din meciul Universitatea Craiova - Rapid, giuleștenii au ajuns vrînd nevrînd la mîna șefului CCA. Paul Cazan s-a deplasat ieri dimineață la federație, unde spera să primească din partea Comisiei Centrale o hîrtie favorabilă pe care să scrie negru pe alb că eliminarea fundașului Nicolae Constantin nu a avut nici un suport real. Fotbalistul rapidist a primit la Craiova un al doilea cartonaș galben după ce adversarul său, Frunză, a călcat strîmb, însă Salomir a crezut că de fapt olteanul a fost faultat.
Ieri, rapidiștii au rămas cu buza umflată, deoarece Ion Crăciunescu a plecat din țară și nu se va întoarce decît miercuri, astfel că, în lipsa lui, nimeni n-a fost delegat să vizioneze caseta meciului de la Craiova și să ia o hotărîre în acest sens. “Am depus memoriu la CCA, dar se pare că nu vom obține un răspuns pozitiv. Persoana care ia deciziile e plecată în străinătate și nimeni nu poate acționa în locul ei. A plecat și a închis prăvălia”, a declarat președintele Dinu Gheorghe. Rapidiștii mai speră totuși ca cel tîrziu în această dimineață să poată vorbi cu Crăciunescu, însă sînt șanse minime de a fi ajutați.
Precedent cu Diniță
Rapidiștii acuză voalat faptul că Steaua a fost ajutată atunci cînd s-a aflat într-o situație similară. Este vorba de cazul atacantului Laurențiu Diniță, care în returul campionatului trecut a primit aiurea un cartonaș galben, arbitrul considerînd că a simulat o căzătură în suprafața de pedeapsă. Ca să nu fie suspendat, steliștii au făcut memoriu pentru anularea avertismentului și li s-a dat dreptate, considerîndu-se că arbitrul a interpretat greșit faza respectivă.

Apărare încropită
Răzvan Lucescu (foto) se află într-o situație ingrată înaintea meciului cu FC Argeș. Defensiva rapidiștilor este aproape decimată după ultimele evenimente, acesta fiind și motivul pentru care s-a încercat rezolvarea grabnică a cazului Nicolae Constantin. În momentul de față, alb-vișiniii au patru fundași centrali indisponibili, Dănuț Perjă, Nicolae Constantin, Marius Constantin și Vasile Maftei. Motiv pentru care Lucescu jr. se va afla în postura de a improviza o nouă tripletă defensivă pînă la meciul de sîmbătă. În aceste condiții, pe postul de libero ar putea juca brazilianul Junior, iar Rada va reveni cu această ocazie printre titulari. Iar pe banca de rezerve nu va mai fi nici un fundaș central autentic. Făcînd haz de necaz vizavi de situația creată, directorul sportiv al clubului Rapid, Paul Cazan, a spus ieri: “Contra Argeșului va intra Rada la marcaj și eu libero. Am 16 ani de cînd n-am mai jucat fotbal, și acum e o ocazie bună să revin”.

Încă se mai gîndesc la arbitrajul lui Marian Salomir
Rapidiștii au avut liber pînă aseară, cînd au reluat antrenamentele. Elevii lui Răzvan Lucescu au avut și o vizionare a partidei pe care au pierdut-o la Craiova, pentru a sesiza ce scîrțîie în angrenajul echipei. “Aveam meciul în mînă. Dar arbitrul Marian Salomir a stricat totul. Noi am fost fair-play și nu am comentat pînă acum, dar pînă cînd să ai răbdare? Nu mai poți tace. Și-a făcut datoria. A ajutat-o pe Dinamo”, a spus Marius Măldărășanu.
“Vamă” i-a premiat pe jucătorii lui Vasile Șiman Dinu Gheorghe este generos și cu alți jucători decît cei ai Rapidului. Ieri, mama unui jucător de la Sportul Studențesc a sunat la redacție și s-a plîns că fotbaliștii nu și-au mai primit banii de cinci luni de zile, adăugînd că singura sumă încasată de “studenți”, 200 de euro, a venit de la președintele
giuleștean. “Nu se pune problema să fac așa ceva. Este o înscenare. Noi plătim numai jucătorii Rapidului”,
a precizat “Vamă”. (Sergiu PETRE)

Artiom a învățat românește
Site-ul suporterilor giuleșteni, www.forzarapid.ro, găzduiește un interviu interesant cu mijlocașul Artiom Karamian (foto jos). Armeanul le-a demonstrat suporterilor că a învățat repede cum să cîștige simpatia celor care vin
la stadionul giuleștean. Întrebat dacă știe vreun cîntec al galeriei, Artiom a răspuns: “După terminarea meciului rămîn și încerc să cînt cu publicul, dar îmi e greu, că nu înțeleg limba. Știu să strig «m... Steaua»”. Armeanul a dezvăluit totodată faptul că a refuzat să joace la Dinamo Kiev sau Olympiakos deoarece ar fi însemnat să se despartă de fratele său geamăn.
florin.marian@prosport.ro
sorin.ion@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri