SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “L-aš folosi pe Salomir”
“L-aš folosi pe Salomir”

Antrenorul Răzvan Lucescu a acceptat ieri să vorbească pe larg despre cele întîmplate la Craiova şi despre efectele care se resimt acum la echipa giuleşteană.
E greu să antrenezi pe Rapid în astfel de momente?
Răzvan Lucescu: Nu m-am gîndit pînă acum la aşa ceva. Recunosc însă că e o situaţie mai puţin plăcută, care a apărut mai ales după meciul de la Craiova. E chiar o conjunctură ciudată, pentru că e nu ştiu al cîtelea meci la care vom apela la jucătorii de la Magnetica. De pildă, azi de dimineaţă am renunţat la antrenamentul tactic pentru că nu aveam decît 13 jucători de cîmp la dispoziţie, dintre care doi suspendaţi.
Care sînt fotbaliştii cu probleme?
Artiom Karamian, Sabin Ilie, Marius Constantin, Aliuţă, Perjă, Negru şi Godfroid au probleme medicale, iar Maftei şi Nicolae Constantin sînt suspendaţi.
Fundaşii centrali care evoluau titulari sînt toţi indisponibili. Cu cine vei juca sîmbătă?
Voi folosi trioul Salomir-Salomir-Salomir. Aştept să intre el pe teren la meciul cu Argeş.
Crezi că Rapid ar fi putut cîştiga la Craiova?
Pînă în minutul 62, cînd a început circul, pot spune că am controlat jocul, am avut cele mai importante ocazii şi am făcut cel mai bun joc al nostru din deplasare. Nu pot spune sigur dacă am fi cîştigat, dar sigur n-am fi pierdut.

“S-a întrecut orice limită”

Jucătorii sînt afectaţi pe plan moral?
ÎI simt că sînt frustraţi, dar nu-mi trece prin cap să le aduc un psiholog, dacă asta era următoarea întrebare, pentru că nu sînt domnişoare. Cum să nu fie frustraţi cînd trei jucători de-ai mei au auzit cum asistentul
i-a spus lui Salomir că Bădoi a fost faultat de Moţi în calitate de ultim apărător şi, cu toate acestea, el îi dă roşu lui Maftei. Pot înţelege că Moţi n-a fost eliminat, că Iordache i-a administrat coate în gură lui Burdujan fără să fie avertizat, că Murgan n-a fost sancţionat după ce l-a faultat la primul gol pe Dolha, însă nu pot accepta să-i elimine aiurea pe Maftei şi pe Constantin. De obicei m-am ferit să comentez arbitrajele, dar acum s-a întrecut orice limită.
Următoarele adversare pe care le veţi întîlni traversează o perioadă bună...
Şi ce dacă? Şi noi sîntem într-o formă bună de joc. Am plîns după ce a fost la Craiova şi acum trebuie să cîştigăm meciul cu FC Argeş. Sper să nu mai avem parte de astfel de probleme. Nu cer decît să fim respectaţi, să nu fim batjocoriţi. Am cîştigat cu Steaua, Dinamo şi Naţional, trebuie să fim opriţi prin asemenea metode?

Ion Crăciunescu, receptiv la cererea giuleştenilor

După ce o zi întreagă au încercat să dea de Crăciunescu, rapidiştii au primit pînă la urmă promisiunea şefului CCA că cineva va analiza faza în care Nicolae Constantin a primit cartonaşul roşu. Cel însărcinat de Crăciunescu e unul dintre membrii CCA, George N. Gherghe. Astfel, rapidiştii trag speranţe ca suspendarea lui Nicolae Constantin să fie anulată azi de către Comisia de Disciplină şi fotbalistul să poată juca sîmbătă cu FC Argeş.

Sabin Ilie nu s-a refăcut după accidentare

Sabin Ilie s-a accidentat acum zece zile, iar recuperarea lui mai durează. Atacantul giuleştean are şanse minime de a evolua sîmbătă cu FC Argeş, doctorii nerecomandîndu-i să intre pe gazon deoarece există riscul unei accidentări mult mai grave. În schimb, în linia triunghiului ofensiv va reveni, alături de Ilyeş şi Burdujan, Daniel Niculae, care n-a putut juca la Craiova din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonaşe galbene.

Explicaţii pentru “cazul Grigore”

Mihai Baicu şi Adrian Senin, cărora Comisia de Apel le-a păstrat suspendarea pe şase luni din cauza folosirii unor substanţe dopante, au declarat că au primit o perioadă mare pentru că nu sînt legitimaţi la clubul Rapid, aşa cum este Grigore, care a stat pe bară doar trei luni. “Cei de la Farul nu trebuie să se supere. Să nu se uite că în cazul lui Grigore totul a fost mai simplu. Concentraţia era foarte mică şi, conform regulamentelor internaţionale, putea primi doar un avertisment. Oricum, trebuie să fim exigenţi cu cei care se dopează”, a răspuns patronul alb-vişiniilor, George Copos.
sorin.ion@prosport.ro
florin.marian@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri