SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Fără Guso din iarnă
Fără Guso din iarnă
Gruparea alb-albastră ar putea rămîne curînd fără cel mai bun jucător din ultimele două sezoane. Așa cum a declarat pentru ProSport, Dinel Staicu vrea să se țină de promisiune și să uite cît mai repede de Universitatea Craiova. În aceste condiții, patru dintre jucătorii echipei oltene, Guso, Daouda, Pleșan și Njock, ar putea pleca din iarnă, ei avînd în contract clauze care le permit acest lucru. Portarul bosniac al Științei are o clauză fermă, prin care poate părăsi echipa în momentul în care Dinel Staicu nu mai este patronul formației din Bănie. Aceasta nu este singura clauză din înțelegerea fostului internațional bosniac cu Universitatea, el putînd pleca oricînd, în cazul în care clubul întîrzie să-i achite salariul lunar. Surse din cadrul clubului susțin că există șanse foarte mari ca Guso să părăsească Universitatea după meciul de la Galați din ultima etapă a turului, dacă Dinel nu se răzgîndește pînă atunci. “Am primit vreo cinci oferte pînă în momentul de față, dar nu am dat nici un răspuns, pentru că eu sînt al Universității pînă în 2007. Îmi place aici, e aproape de casă și, pentru acești suporteri, aș vrea să rămîn. Nu știu ce se va întîmpla din iarnă, deocamdată fac parte din lotul Craiovei. Mă gîndesc doar la meciurile cu Apulum, Argeș și Dinamo, pentru că numai cîștigînd aceste meciuri putem salva un tur de campionat început foarte prost”, a declarat Adnan. De cînd a venit la Știința, Guso nu a ratat nici o partidă, adunînd 57 de jocuri pe prima scenă a fotbalului românesc. El este considerat de suporteri punctul forte al echipei craiovene.

Se gîndește la națională
După ce a declarat în repetate rînduri că nu se mai gîndește la echipa națională a Bosniei, din cauza conflictului pe care-l are cu directorul sportiv al federației din țara sa, Adnan Guso a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate că mai sînt șanse să evolueze pentru trupa lui Blaz Sliskovici. “Este posibil să revin, în cazul în care respectivul director sportiv va pleca din federație”, a anunțat Guso. Bosniacul Științei va împlini 29 de ani pe 30 noiembrie.

Njock se ia de Puriu
Prezent ieri la întîlnirea cu suporterii Universității pe forumul de pe site-ul oficial al clubului, Jeremie Njock (foto), a discutat despre actuala situație a echipei. Întrebat de ce a întîrziat mai bine de două luni în această vară, camerunezul a dat vina pe Mircea Rednic, zis Puriul: “Eu am avut niște probleme cu viza, dar întîrzierea a cauzat-o și fostul antrenor. Nu avea încredere în mine”. Africanul i-a mai anunțat pe fanii din Bănie că după jocul cu Rapid, patronul Dinel Staicu le-a promis jucătorilor că nu renunță la susținerea financiară. “Domnul Staicu nu pleacă de la Știința pînă la finalul sezonului, adică pînă la vară. Deocamdată, vreau să ne concentrăm asupra meciului cu Dinamo”, a declarat Njock. (Cristi StĂncescu)

Rednic, în doliu
Fostul antrenor al Universității Craiova și al Rapidului, Mircea Rednic, trece prin momente grele, nu din punct de vedere profesional, ci din cauza unor probleme personale. Ieri, tehnicianul a aflat că tatăl său, greu încercat în ultima vreme de o afecțiune la ochi, a decedat. Ziarul ProSport îi transmite pe această cale sincere condoleanțe!
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri