SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-30 > FLASH
FLASH
Aparut in ziua de Joi 30 Septembrie 2004

Scrimă

 

Vor toate titlurile
Începând de astăzi, timp de patru zile, în noua sală de scrimă de la Liceul cu Program Sportiv “Petrache Trişcu” din Bănie se vor desfăşura Campionatele Naţionale la Scrimă. Sportivii de la CSM-LPS Craiova pornesc ca favoriţi, atât în probele individuale, cât şi în cele pe echipe. Vor fi înscrişi în concurs nu mai puţin de 50 de spadasini din Bănie. La ediţia de anul trecut a campionatului amintit, oltenii au cucerit toate titlurile puse în joc. Şi pentru acest an le-a fost fixat acelaşi obiectiv, dată fiind valoarea şcolii de spadă craiovene. Este pentru prima dată când în sala inaugurată în urmă cu aproape o săptămână se organizează o competiţie de nivel naţional, aceasta intrând astfel în circuitul competiţional. (A. V.)

 

Handbal

 

Trei vâlcence la naţională
Trei dintre handbalistele Oltchimului Rm. Vâlcea au fost convocate pentru data de 17 octombrie de selecţionerul Cornel Oţelea la naţionala de senioare: Geta Năniţă-Grigore, Oana Manea şi, surprinzător, Mihaela Răceală. Ne miră însă neconvocarea Adrianei Nechita sau a Alinei Branişte, handbaliste care au avut un start de sezon bun. Oţelea a vizionat în direct meciul din prima etapă, Oltchim – Oţelul, la finalul căruia a plecat extrem de dezamăgit, echipa vâlceană fiind apoi monitorizată de secundul Relu Roşca. În perioada 17-24 octombrie, lotul naţional al României, alcătuit numai din jucătoare din campionatul intern, va participa la “Lucardi Cup”, un tradiţional turneu de pregătire organizat în Olanda. Dacă nu ar fi fost accidentate, în atenţia naţionalei s-ar mai fi aflat, probabil, Adina Meiroşu, Florentina Trăistaru sau Nicoleta Gâscă. (A. G.)

 

Fotbal

 

Ciochină revine pe gazon
În urma accidentării suferite în partida amicală cu Minerul Motru din pauza competiţională (întindere de ligamente), Nicolae Ciochină a ratat începutul campionatului. Atacantul mehedinţean şi-a reluat săptămâna trecută antrenamentele, iar în aceste zile a intrat în ritm normal cu pregătirea. În deplasarea de sâmbătă, când mehedinţenii îşi vor măsura forţele cu echipa Electromagnetica Bucureşti, Ciochină, al doilea marcator al formaţiei sezonul trecut, cu 10 reuşite, va debuta în noua ediţie a Diviziei B. Antrenorul Dumitru Bălu îl va utiliza, în funcţie de cum vor decurge lucrurile, fie ca titular, fie îl va introduce pe parcursul jocului. Lipsa lui Ciochină s-a resimţit, gruparea Building Vânju Mare înscriind doar cinci goluri în şase meciuri. (M. O.)

 


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri