SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > “Studenți” sub perfuzii!
“Studenți” sub perfuzii!
OPTIMIȘTI. Dedu a ieșit ultimul din spital, sperînd că tratamentul îi va ajuta pe el și pe colegii săi să scape de dureri și să fie buni de joc în partida de miercuri, cu FC Național, din sferturile de finală ale Cupei României. Meciul dintre Poli Timișoara și Sportul a fost amînat ieri din cauză că toți jucătorii clubului din Regie au făcut toxiinfecție alimentară. La o zi după victoria împotriva Brașovului, jucătorii Sportului au început să se simtă tot mai rău, acuzînd stări de vomă, dureri de stomac sau creșterea temperaturii. Medicul “studenților”, Mihai Băican, a încercat să rezolve problema cu antibiotice și vitamine, însă miercuri seară a devenit evident că este vorba de ceva grav. În timp ce se pregăteau pe stadionul Steaua, pentru a se acomoda cu nocturna, Mazilu, Bălan și Stancu l-au anunțat pe antrenorul Sportului că nu mai pot să continue antrenamentul din cauza febrei și a durerilor. Staff-ul “studenților” a hotărît că e momentul pentru un consult medical, iar diagnosticul doctorilor a fost clar: toxiinfecție alimentară! Toți jucătorii au trecut ieri pe la Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș“, unde au stat sub perfuzii cu glucoză, iar în următoarele cinci zile se vor trata cu antibiotice. Doctorul Băican a dus analizele fotbaliștilor lui Pompiliu Popescu, președintele Comisiei Medicale din cadrul FRF, acesta avizînd documentele medicale. În atare condiții, LPF a hotărît să amîne partida de sîmbătă dintre Poli și Sportul.
Mîncare stricată la “Doi Cocoși”?
Cum toată echipa s-a îmbolnăvit, e clar că mîncarea stricată a fost consumată în cantonamentul de la “Doi Cocoși”. “Studenții” au servit ultima masă împreună înaintea meciului cu FC Brașov. “Au mîncat orez fiert cu legume și cartofi fierți cu piept de pui la grătar. Numai de la carnea de pui se puteau îmbolnăvi, însă nu vreau să trag concluzii pripite”, a precizat doctorul echipei, Mihai Băican.

“Bursucul” a scăpat
Ideea că mîncarea stricată provine de la restaurantul “Doi Cocoși”, care aparține lui Gigi Nețoiu și lui Victor Becali, este acreditată și de un alt amănunt. Dan Petrescu și ceilalți antrenori au servit un alt fel de mîncare față de jucători și nu au pățit nimic. În schimb, doctorul echipei, care a mîncat cu jucătorii, s-a simțit și el rău.
alexandru.stefan@prosport.ro
lucian.lipovan@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri