SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Război fratricid
Război fratricid
Cu patru ex-băcăuani în lot, roș-albaștrii joacă astăzi pentru a-și păstra fotoliul de lider și pentru a face uitat eșecul de la Parma. Cînd Victor Pițurcă era antrenor în Ghencea, roș-albaștrii erau considerați drept o formație “oltenească” datorită numărului mare de olteni din lot și din conducerea tehnică. După plecarea lui Piți, lucrurile s-au schimbat, majoritari în rîndul steliștilor fiind moldovenii. Dintre aceștia, patru jucători au activat în sezonul trecut chiar la adversara de astăzi, FCM Bacău. Cristea, Lovin, Baciu și Ciocoiu vor reveni pe stadionul unde au evoluat pînă la transferul lor în Ghencea, dar tricourile roș-albastre pe care le vor purta îi vor obliga să lupte împotriva fostei lor echipe. În afară de aceștia, de la Bacău a mai venit anul trecut și Adrian Pitu. “Sigur că simt unele emoții, este normal, la Bacău m-am lansat ca fotbalist. Totuși nu este loc de sentimentalisme. Eu evoluez acum pentru Steaua și trebuie să fac totul pentru ca echipa mea să cîștige. Mi-aș dori foarte mult să marchez în acest meci, un gol înscris aici ar demonstra faptul că și la Steaua pot repeta evoluțiile bune pe care le-am avut cînd jucam la Bacău. Pentru mine, trecerea de la o echipă de provincie la cel mai titrat club din România a însemnat foarte mult”, ne-a precizat Andrei Cristea. Cel mai tînăr dintre băcăuanii din lotul grupării din Ghencea este și cel mai iubit de suporterii steliști, în mod special datorită golului marcat împotriva celor de la Dinamo.

Seche: “Un meci ingrat”
Partida cu Steaua este considerată de patronul moldovenilor, Dumitru Sechelariu, ca fiind una “ingrată”, întrucît fostul primar face parte din partidul lui Gigi Becali și candidează pentru un post de senator. “Dacă voi cîștiga meciul, se va spune că mi l-a dat Gigi Becali. La fel și dacă voi face egal. Dacă va lua Steaua trei puncte, se va zice că i le-am dat eu. Aș vrea ca Bacăul să învingă pentru că altfel vom ajunge într-o situație delicată, mai ales că vine și FC Național în ultima etapă a turului. Pentru Steaua nu ar fi o nenorocire să piardă”, a spus Seche.
Patronul moldovean are și o recomandare pentru omologul său de la Steaua: “Să nu-i bage pe foștii băcăuani. Ar fi dureros ca Andrei Cristea să «bage cuțitul» în fosta sa echipă”.

Mirel Rădoi și Florentin Dumitru, menajați
Pentru partida de la Bacău, antrenorul Walter Zenga nu i-a oprit în lot pe Mirel Rădoi și pe Florentin Dumitru. Aceștia au acuzat dureri: Mirel la genunchiul drept, iar Florentin la cel stîng. Steliștii au plecat din București, ieri, la ora 17:00, cu avionul, zborul pînă la Bacău fiind de 50 de minute. (Mihai CĂLIN)

Moldovenii joacă pe 1.500 de dolari de fiecare
Jucătorii echipei-gazdă vor evolua astăzi pe o primă specială. Dumitru Sechelariu le-a promis fotbaliștilor săi că vor primi cîte 1.500 de dolari fiecare în cazul în care vor reuși să învingă trupa lui Gigi Becali. În mod normal, băcăuanii joacă pe bonusuri de 500 de dolari pentru victoriile de pe teren propriu. (Cătălin ANTON)
mihai.calin@prosport.ro
catalin.anton@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri