SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Cînd Sorinaccio atacă!
Cînd Sorinaccio atacă!

Cu jumătate de oră înainte de start, Ioan Andone zîmbea liniștit în fața aparatului de fotografiat al unui fan alb-roșu dornic de o amintire cu antrenorul favoriților. A zîmbit o dată, de două ori, de trei ori. După care a început meciul. Unul trist pentru dinamoviști, așa cum au fost toate din 1995 încoace, la Galați.
Buna dispoziție de pe chipul lui Andone s-a metamorfozat cu fiecare minut ce trecea într-o grimasă urîtă. Asta pentru că elevii săi au fost depășiți la toate capitolele de gazde.
Meciul în sine n-a fost unul foarte plăcut ochiului. Sorin Cîrțu a speculat la maximum slăbiciunile “cîinilor”, în special linia defensivă a alb-roșilor. Mai întîi s-a consemnat pătrunderea lui Iacob pe partea stîngă, vîrful gălățean fiind deposedat in extremis de Petre (2). Apoi, “oțelarii” i-au măcinat pe dinamoviști cu un presing agresiv la mijlocul terenului, acolo unde Danciu nici nu l-a băgat în seamă pe Burcă. Între aceste coordonate a curs jocul pînă în minutul 27. Atunci, la o bîlbîială în careul Oțelului, Claudiu Niculescu a fost la un pas să deschidă scorul, trimițînd mingea în bară din unghi închis.
Pericolul adevărat avea să vină numai după un minut, dar la poarta cealaltă. Victoraș Iacob a ridiculizat linia defensivă dinamovistă, nimic nou, nu-i așa?!, și l-a executat cu sînge rece pe Stelea. 1-0, Dinamo în genunchi. Poziție în care avea să rămînă pînă la final, cînd autogolul lui Badea a doborît-o definitiv. E greu să obții ceva bun atunci cînd ai primele ocazii de poartă în minutele de prelungire. Poate anul viitor.

Accidentat de un coleg

La un contraatac purtat în viteză de echipa antrenată de Ioan Andone, după ce mingea a fost centrată de Florentin Petre, portarul gazdelor, Mihai Barbu, a sărit să respingă balonul, lovindu-l în schimb cu pumnii în cap pe Daniel Munteanu, care a rămas la pămînt. Cele două ambulanțe au intervenit prompt, dar în urma controlului medicilor fotbalistul a revenit singur pe banca de rezerve, după ce a fost înlocuit de Toporan.

Cîrțu n-a tras de timp

Pe finalul partidei, la o contră dură asupra lui Augustin Călin, atît echipa medicală a gazdelor, cît și brancardierii au vrut să ajungă pe teren pentru a-i acorda îngrijiri. Sorin Cîrțu, aflat aproape de linia de margine a terenului, a intervenit energic asupra băncii tehnice, oprind echipa medicală să intervină. “Stați jos, stați jos, nu mai intră nimeni pe teren”, a strigat antrenorul gazdelor cu cîteva secunde înainte de înscrierea golului doi.

Huiduiți de propriii fani

După terminarea partidei, dinamoviștii s-au îmbarcat în autocar într-un cor de fluierături, înjurături și jigniri adresate de fanii veniți din București. “Iordache, ești varză!”, “Nu mai jucați nimic!”, “Vă bateți joc de noi!” sau “Ăsta nu e Dinamo!”, au strigat suporterii roș-albi. Nici antrenorul Andone nu a scăpat, fiind și el criticat pentru jocul slab al echipei.

Andone are o vertebră dislocată

Accidentarea suferită în vară la piciorul drept îi mai dă încă bătăi de cap antrenorului Ioan Andone (foto). După ce a stat în ghips, Ando a fost nevoit ca pentru o bună perioadă de timp să încalţe o gheată specială, în care piciorul să stea imobilizat perfect. Din această cauză, dar şi din cauza greutăţii şi a înălţimii sale, lui Ando i s-a dislocat o vertebră de la coloană, care-i provoacă acum dureri aproape insuportabile. Astfel, înaintea partidei, maseurul Gabi Niculescu l-a tratat pe Fălcos, aceasta fiind şi singura metodă prin care vertebra îşi va reveni la normal.

Nemulţumit de arbitraj

Antrenorul Ioan Andone a fost de mai multe ori în timpul partidei nemulţumit de deciziile arbitrului Ionică Serea. Andone i-a reproşat centralului că nu a acordat două penalty-uri, la Irimia (36) şi la Dănciulescu (73): “Bă, Ioane (n.r. - Serea), de ce nu ai dat 11 metri, bă?”. La final, Andone a declarat: “Oţelul a fost o echipă mai bună decît noi. Terenul a fost execrabil, dar nu ne putem ascunde după astfel de scuze, pentru că pe el au jucat ambele echipe”.

Burcă, la închidere

Pentru prima dată în acest campionat, Ioan Andone a decis să-l titularizeze pe Ovidiu Burcă. De asemenea, Petre a jucat pe partea stîngă în locul lui Semeghin, flancul drept fiind asigurat de Irimia. Surprinzătoarea titularizare a lui Burcă a fost gîndită din timp de staff-ul roş-albilor, care şi-a propus să-l încerce mai mult pe fotbalist pe postul de mijlocaş la închidere. Burcă a rezistat pe teren pînă în minutul 59, cînd a fost înlocuit cu Mihalcea.
iulian.valvoiu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri