SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-10 > Salvați de eurogolul lui Tibi
Salvați de eurogolul lui Tibi
Ardelenii au trecut peste olteni în clasament datorită reușitei de excepție a lui Moldovan, aflat la primul meci după șapte luni de pauză. A fost nevoie să treacă mai bine de o oră de joc pînă cînd spectatorii prezenți ieri pe stadionul Cetate au apucat să vadă o fază mai frumoasă. Și atunci, în minutul 61, ea s-a născut din întîmplare, la fel cum s-a desfășurat, de altfel, toată partida. Portarul Țurcaș a prins o degajare lungă, mingea l-a sărit pe Moți, iar Balauru s-a trezit singur-singurel cu Guso. Din păcate pentru gazde, atacantul lui Apulum a ales soluția cea mai proastă, la fel cum o făcuse și cu cîteva minute mai devreme, a închis ochii și a tras cu sete în bosniac. Această uriașă ratare i-a fost fatală lui Balauru, care trei minute mai tîrziu a fost înlocuit de Tibor Moldovan, atacantul care nu mai jucase nici un meci din martie, de la întîlnirea Apulum - Gloria Bistrița. Și miracolul așteptat de un stadion întreg s-a înfăptuit peste numai o sută de secunde, la prima atingere a balonului de către jucătorul cerut cu insistență de public. Moldovan, lansat în careu de Paleacu, l-a întors pe Moți și, dintr-un unghi aproape imposibil, l-a învins pe Guso.

Craiova, o nouă dezamăgire
Oltenii au încercat să reacționeze, dar s-au limitat la aceleași mingi lungi trimise spre Njock, care nu s-a descurcat deloc în fața lui Ciobanu și a lui Miclea. Marius Iordache a prins un șut bun de la marginea careului (85), respins cu greu în corner de Țurcaș, dar numai cu atît oaspeții nu puteau emite pretenții. Mai mult, bosniacul Adnan Guso și-a salvat echipa încă o dată la o fază creată de Bar și finalizată de Moldovan. O nouă înfrîngere, iar meciul cu Dinamo se anunță a fi cvasidecisiv.

Suporteri la bustul gol
Așa cum au obișnuit în ultimii ani, suporterii Universității Craiova au fost prezenți și în deplasarea din orașul Unirii. Cei 60 de fani au ajuns la Alba-Iulia cu trenul, susținîndu-și favoriții timp de 90 de minute. După cîteva minute de joc, în ciuda frigului pătrunzător, aceștia s-au dezbrăcat la bustul gol, spre surprinderea celor 5.000 de fani ai lui Apulum care au început să facă glume pe seama oltenilor. Liderii galeriei craiovene au anunțat că vor pregăti intens coregrafia pentru derby-ul cu Dinamo, programat la sfîrșitul acestei săptămîni. (Cristi StĂncescu, Alba-Iulia)

"Poziția echipei noastre este dezonorantă. Unii jucători sînt lipsiți de valoare"
Pavel Badea, antrenor Universitatea

"Băieții noștri s-au dăruit, și victoria a fost pe deplin meritată. Craiova n-a jucat nimic"
Viorel Mălușel, președinte Apulum

Revelația lui Moldovan
Atacantul lui Apulum, Tibor Moldovan, a spus ieri că a trăit cea mai frumoasă zi din viața sa. “De cînd m-am apucat de fotbal am așteptat această clipă. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întîmplat în întreaga mea carieră, acela să marchez împotriva Universității Craiova. Sincer, nu mă așteptam să revin cu gol după o absență de șapte luni”, a declarat vîrful ardelean. În altă ordine de idei, în minutul 92, portarul gazdelor, Petru Țurcaș, a luat cartonaș galben deoarece a sărit la gîtul colegului său, Darius Miclea. (Cristi StĂncescu, Alba-Iulia)

Bănci de rezervă în aer liber
Surpriza pentru delegația Științei la meciul de ieri a reprezentat-o banca de rezervă, care nu era acoperită. “Nu-mi aduc aminte ultima dată cînd am stat pe o bancă neacoperită. Nu e nici o problemă, că și gazdele au aceeași bancă. Ar fi fost urît dacă ne-ar fi dat nouă o bancă neacoperită și ei ar fi stat sub acoperiș“, a declarat unul dintre oficialii olteni prezenți la Alba. (Cristi StĂncescu)

Corpodean a ținut cu arbitrii
Arbitrul Sorin Corpodean (foto), care a condus meciul de sîmbătă seară dintre Rapid și FC Argeș, a venit ieri la Alba-Iulia pentru a urmări întîlnirea dintre Apulum și Universitatea Craiova. Întrebat cu ce echipă ține, Corpodean a răspuns: “Eu țin cu trioul Tudor- Cojocaru-Marodin și sper să facă un meci bun, că doar sînt prietenii mei. Am venit să-i văd cum se mișcă”. (Cristi StĂncescu, Alba-Iulia)

Știința, precum Palestina
Observatorul Sorin Satmari, delegat pentru meciul de ieri, s-a interesat de soarta Universității Craiova înainte de fluierul de start al lui Alexandru Tudor. Acesta a declarat că la gruparea din Bănie situația se aseamănă cu cea din Palestina: “Este la fel ca și în Palestina, pentru că niciodată nu există liniște. Echipa olteană este una de valoare și tradiție în fotbalul românesc și cred că începutul slab de campionat a fost doar un accident”. (Cristi StĂncescu, Alba-Iulia)

“Toți o apă și-un pămînt”
La finalul întîlnirii de ieri, fotbaliștii Universității erau foarte afectați de rezultatul înregistrat cu Alba-Iulia. Mijlocașul Bogdan Buhuș a declarat că nu există un singur vinovat, toți făcîndu-se responsabili de rezultatele din acest tur de campionat. “Nu trebuie să aruncăm acum vina pe cineva anume, toți sîntem o apă și-un pămînt. Meciul cu Dinamo și dubla cu FC Argeș, din Cupa României, pot salva acest tur de campionat”, a afirmat Buhuș. Ionuț Luțu a spus că Știința se află în criză și poate ieși din acest moment critic doar după o victorie cu Dinamo. (Cristi StĂncescu)
vali.lozinsky@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri