SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-09 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Marti 09 Noiembrie 2004

Cristian Ionescu: “M-a surprins neplăcut evoluţia jucătorilor craioveni la Alba-Iulia. Nu mai înţeleg nimic din ce se întâmplă la echipă. Chiar dacă apar tot felul de zvonuri legate de finanţare, fotbaliştii ar trebui să-şi vadă de treabă. Sunt probleme şi la alte formaţii, mai ales în străinătate, dar jucătorii îşi văd de ale lor. Banii, chiar dacă nu vin la timp, vin ei până la urmă. Uneori mă întreb dacă merită să aibă contracte atât de mari. Nu zice nimeni să ia salariul minim pe economie (deşi ar fi o idee bună...), dar trebuie să faci pentru banii pe care-i câştigi ceva, ori ei nu au demonstrat acest lucru”.

Gabriel Picu: “Care e, totuşi, Craiova? Să-mi răspundă şi mie cineva la această întrebare! Cea din meciul cu Rapid sau cea de la Alba-Iulia? Când îi vezi cu câtă răutate luptă împotriva unor echipe din Bucureşti, zici că ar fi în stare să le mănânce de vii. Dar când joacă cu echipe din provincie, craiovenii sunt penibili. Ce să înţeleg din asta? Că visează la transferuri grase? Cum poate fi explicată altfel dăruirea din meciurile cu echipele din Capitală şi delăsarea din jocurile cu echipe mici din provincie? Păi, dacă nici de la Alba Iulia nu am luat puncte, de unde o să mai luăm?”

Ionuţ Dima: “Dacă sunt certuri la echipă, să se spună o dată. Atmosfera proastă trebuie curmată, pentru că treaba e rea de tot. Ne-am chinuit cu probleme un tur întreg, şi rezultatele s-au văzut. Trebuie spartă o dată buba, pentru că situaţia din clasament s-a înrăutăţit. În prezent, Universitatea chiar luptă pentru evitarea retrogradării. Din câte am văzut până acum, încep să mă gândesc că trebuie să tragem tare pentru a ieşi din subsolul clasamentului. Chiar nu pot actualii fotbalişti ai Universităţii să facă acest lucru?!”


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri