SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-09 > ŞTIRI HANDBAL
ŞTIRI HANDBAL
Aparut in ziua de Marti 09 Noiembrie 2004

 

 “Marinarii” nu s-au prezentat

 

Echipa masculină de handbal Universitatea Petrolul Craiova a câştigat, sâmbătă, cu 10-0, partida de pe teren propriu cu HCM II Constanţa. Rezultatul a fost înregistrat la masa verde, deoarece “marinarii” nu s-au prezentat la ora jocului în sala din Valea Vlăicii, fără a anunţa în prealabil federaţia. Din afirmaţiile unor surse neautorizate, se pare că motivul a fost faptul că prima echipă a constănţenilor juca în Liga Campionilor, cu Pick Szeged, antrenorul Aihan Omer apelând la serviciile unor jucători de la formaţia a doua. Acest lucru i-a ajutat pe olteni, care au urcat pe locul şase în clasament. Următorul meci al “petroliştilor” din Bănie va fi la Focşani. (A. V.)

 

Daewoo pe locul cinci

 

În ultima etapă a turul diviziei A, seria Vest, la handbal feminin, reprezentanta Craiovei, Daewoo, a pierdut în deplasare, la Marta Baia Mare, cu scorul de 21-25 (10-14). Antrenorul Gabriel Bircină a avut din nou la dispoziţie un lot alcătuit din junioare, fapt ce s-a resimţit şi în teren. Cu toate că sunt pe un drum bun, oltencele mai au de muncit pentru a atinge performanţele generaţiilor trecute. La Baia Mare au marcat pentru Daewoo următoarele jucătoare: Sîrbu (9 goluri), Ionel (4), E. Ecaterinescu (4), Badea (2), A. Ecaterinescu (1) şi Băileşteanu (1). După încheierea turului, Daewoo se află pe locul cinci în clasament. Divizia A de handbal feminin se va relua abia la începutul lunii aprilie a anului viitor. (A. V.)

 

Şase slătinence la naţională

 

La sfârşitul acestei săptămâni, şase handbaliste de la clubul LPS Slatina, echipa de junioare II, antrenată de Victor Dăbuleanu şi Constantin Teşileanu, se vor prezenta la Bucureşti, la reunirea lotului naţional de junioare. Cele şase fete – Adriana Croitoru, Nicoleta Dincă, Oana Cârstea, Ana-Maria Simion, Adriana Ţăcălie şi Cristina Zamfir – vor efectua cu lotul naţional un stagiu de pregătire de două săptămâni la Plopeni. Se va desfăşura şi un turneu amical, la care vor fi prezente şi naţionalele de junioare ale mai multor ţări europene. (G. T.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri