SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-09 > În sfârşit, lideră!
HANDBAL
În sfârşit, lideră!
de ADI GEORGESCU
Aparut in ziua de Marti 09 Noiembrie 2004
În sfârşit, lideră!• Echipa de handbal feminin Oltchim Rm. Vâlcea a învins în derbiul orgoliilor, pe Rulmentul Braşov, cu 24-22, şi a devenit lidera Ligii Naţionale

OLTCHIM

Bistriceanu, Pelin, Guiu – Tâlvâc (9 goluri), Răceală (5), Nechita (3), R. Gheorghe (2), Branişte (2), Manea (1), D. Meiroşu (1), Durac (1).

RULMENTUL

Stoleru - Radu (7), Zavragiu (5), Damian (4), Niculae (3), Urcan (2), Vlad (1), Tutunaru

 

Andreea Tâlvâc (la podea) a fost principala marcatoare a Oltchimului în meciul cu Rulmentul

 

 

Într-o atmosferă infernală, duminică, în Sala Sporturilor “Traian” din Rm. Vâlcea, Oltchim a tranşat în favoarea sa duelul orgoliilor, 24-22 (11-7) cu Rulmentul Braşov, la finele unui meci tensionat, şi a preluat pentru prima dată şefia Ligii Naţionale. Cu o apărare agresivă şi avansată, formaţia oaspete a ţinut piept gazdelor 18 minute, timp în care s-a mers cap la cap, până la 6-6. Apoi, braşovencele nu au mai marcat 10 minute, iar Oltchim s-a detaşat, intrând la cabine cu un avans confortabil, 11-7, deşi a irosit patru aruncări de la şapte metri. Echipa vâlceană s-a distanţat după pauză şi la şase goluri, iar revenirea adversarelor spre final a fost tardivă, fără a mai ameninţa victoria gazdelor. Fosta tehniciană a Oltchimului, Mariana Târcă, a trăit fiecare fază a meciului la maxim, protestând, deseori justificat, la unele dintre deciziile arbitrilor buzoieni State şi Pavel, însă la final a fost ovaţionată de toată sala, care a aplaudat-o pe handbalista şi tehniciana care a scris istorie pentru formaţia vâlceană. Târcă a dat dovadă de fair-play, la final îmbrăţişând-o şi felicitând-o pe fosta sa coechipieră din perioada de glorie a Chimistului, Duca. Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost, de departe, interul dreapta Andreea Tâlvâc (nouă goluri), care a făcut meciul vieţii. Tâlvâc a înlocuit-o pe Năniţă-Grigore, accidentată la ultimul antrenament. O partidă de excepţie a făcut şi portarul vâlcean Ileana Bistriceanu, în timp ce de la oaspete s-a remarcat Valentina Radu (şapte goluri). Târcă a anihilat principalele “piese” ale Oltchimului, Manea, R. Gheorghe sau Nechita, pe care le ştia foarte bine, a anulat arma de temut a echipei vâlcene, contraatacul, însă surpriza a venit de la Tâlvâc, transferată în vară de la divizionara B CSM Sibiu! De remarcat că între buturile echipei vâlcene a revenit, după o pauză de un an, timp în care a stat departe de teren deoarece a născut o fetiţă, Stăncuţa Guiu. Oltchim a beneficat de 10 aruncări de la şapte metri, dintre care a fructificat doar şase, restul fiind parate de Stoleru, în timp ce formaţia Rulmentul Braşov a primit trei aruncări de la şapte metri, toate transformate. De remarcat afluenţa de VIP-uri în tribuna Polivalentei vâlcene: Cristian Gaţu, Luminiţa Huţupan, finanţatorul Oltchimului, Constantin Roibu, şi întreaga conducere a echipei oaspete. După 10 etape, Oltchim este lideră, la egalitate de puncte cu Rapid şi cu un punct înaintea echipei Tomis Constanţa. Campionatul se înterupe până la sfârşitul lunii ianuarie 2005, pentru a înlesni participarea României la Europenele din Ungaria.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri