SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-09 > N-aţi fost mai cu moţ!
N-aţi fost mai cu moţ!
de Valentin PRIBEANU
Aparut in ziua de Marti 09 Noiembrie 2004
N-aţi fost mai cu moţ!• Vina pentru dezastrul de la Alba-Iulia nu o poartă doar Cosmin Moţi, ci antrenorii şi toţi jucătorii

Cosmin Moţi (în săritură, în centru) a fost scos ţap ispăşitor după înfrângerea Universităţii de la Alba-Iulia, minimalizându-se evoluţia slabă a celorlalţi “alb-albaştri”

 

După evoluţia ruşinoasă a celor care reprezintă acum culorile alb-albastre, există tendinţa de a canaliza vina spre un singur jucător, în speţă Cosmin Moţi, stratagemă ieftină, care nu are decât darul de a ascunde gravele şi multiplele probleme cu care se confruntă Universitatea în acest moment. Este adevărat, fundaşul “Ştiinţei” a făcut unul dintre cele mai proaste meciuri, prestaţia sa fiind în unele momente penibilă. La fel de adevărat este faptul că, pentru golul primit de Universitatea, Moţi poartă o mare parte din vină, dar de aici şi până la a-l pune la zid ca unic vinovat pentru dezastrul de la Alba-Iulia este o cale lungă. Dacă stăm să ne gândim bine, dincolo de execuţia de excepţie a lui Tibor Moldovan, parcă nici Guso nu a închis cum trebuie colţul scurt şi, de la o vreme, pare dus cu gândul, aşa, aiurea, cine ştie, ori la vacanţa de iarnă, ori la altă echipă. Grav este nu numai că Badea dă vina pe internaţionalul de tineret, când echipa nu a avut nici o idee tactică, ci că lucrul acesta îl fac chiar colegi de-ai jucătorului. Păi, i se pare lui Buhuş cumva că a fost de fală în meciul de la Alba-Iulia, ca să facă referiri la ceilalţi “alb-albaştri”? Sau “marelui” fotbalist Mircea Ilie, care vorbeşte de valoare când nu este cazul? Această “armă secretă” a managerului, care de când este în Bănie nu a reuşit să facă nici un stop, de parcă ar fi, săracul de el, alcătuit numai din colţuri, ar face bine să gândească înainte de a vorbi. Dacă ne amintim bine, nici pe la Universitatea II nu avea loc acest “mare” atacant, care prin evoluţiile sale ne face să ne fie dor de Borbely. Ăsta măcar alerga şi el de colo-colo pe teren, nu era “lemn Tănase”. Ce să mai zic de veşnica speranţă Vigariu, care a beneficiat de toate şansele din partea tuturor antrenorilor şi care evoluează de la meci la meci mai prost? Sau de Zeno Bundea, care mai mult valsează pe teren, în ultimul timp, decât să joace fotbal. Ori de Murgan, pentru care totul este o continuă glumă, sau de Frunză, care după două meciuri bune stă acum după numai o jumătate de oră cu mâna în şold şi priveşte la meci ca un simplu spectator. Lista ar putea continua, dar nu are rost să-i enumerăm pe toţi fotbaliştii. Cu câteva săptămâni în urmă trăgeam un semnal de alarmă că unii sunt titulari de drept din cauza lipsei unei concurenţe reale şi îi sfătuiam pe tehnicieni, după umila mea opinie, să-şi îndrepte ochii spre alţi fotbalişti, chiar spre juniori. Nu s-a întâmplat aşa şi rău a ieşit. Unii nu mai au chef să evolueze la Universitatea, iar alţii chiar nu pot. Oare jocul bun al puştiului I. Iordache nu reprezintă un semnal că “sângele” echipei trebuie împrospătat? De vină pentru situaţia actuală a “Ştiinţei” sunt mai mulţi. Până când nu îşi va asuma fiecare partea sa de responsabilitate, nu va fi bine.

 

 


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri