SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Vineri 05 Noiembrie 2004

Emil Călinescu: “La Craiova se întâmplă tot timpul lucruri paranormale. Azi e un patron, mâine altul, poimâine se întoarce cel care a plecat ş.a.m.d. Dacă George Ilinca vrea să se întoarcă, de ce i-o fi vândut clubul lui Neţoiu în 2000? Şi, mai ales, cât a primit pe club? L-a ţăpit cumva Neţoiu? Că invers nu se poate! Acum aud că în cărţi pentru preluarea echipei se află doar oameni care au mai fost patroni: Ilinca, George Constantin Păunescu şi Adrian Mititelu. Ultima soluţie mi se pare cea mai bună variantă. Păunescu a mai fost patron. De ce a renunţat atunci la echipă? A mai făcut rost de bani între timp? Ilinca are mai mulţi bani ca în 2000? Mititelu a zis că nu-l mai interesează fotbalul şi că nu va mai călca pe nici un stadion de fotbal. El o mai fi făcut rost de bani? Dacă suporterii şi presa l-au criticat atunci, nu-l vor ataca şi acum? Dintre «foştii» care vor să ia echipa mai este şi Rednic. Ăsta nu a înţeles nici acum că o corcitură între o cioară şi un câine nu poate să devină peste noapte leu? Oricum, ca antrenor el a învăţat un lucru de la discipolul său Lucescu: niciodată nu e vina lui! UEFA, FIFA, FRF, LPF, oricine, numai el nu e vinovat. Doar că Lucescu nu-şi acuză niciodată jucătorii, cum a făcut Rednic la Craiova cu Papură, cum a făcut la Rapid după meciul cu Anderlecht. A învăţat lecţia pe jumătate. Alt «fost» care vrea echipa este Neţoiu. Nici un oltean adevărat nu-şi doreşte să vină Neţoiu, dar cu el măcar nu a picat echipa. Dacă vine, e în stare să mute formaţia la Bucureşti şi să joace cu Poli, echipa lui Zambon. Alt posibil proprietar e Primăria Craiova. Nu ştiu dacă e de bine sau de rău, dar o soluţie ar fi ca primăria să aibă un anumit procent şi să se ocupe de stadion şi de baza materială, Consiliul Judeţean Dolj să se ocupe în continuare de juniori, dar ca lumea, nu ca până acum, iar patronul (oricare din ăia de sus, mai puţin Neţoiu sau Rednic) să se ocupe de prima echipă (transferuri, antrenor etc). Şi primăria să aibă drept de veto, pentru ca nimeni să nu poată lua echipa din oraş.
P.S.1: La «Recursul Etapei» de acum câteva săptămâni, Mititelu a spus despre Neţoiu că a decapitat Craiova. Cum o juca echipa asta fără cap, nu ştiu! Oricum, formaţia fusese îngropată pe vremea lui Neţoiu. Deci e moartă. De ce vor atâţia oameni o echipă decapitată şi îngropată, nu înţeleg. După ce a plecat Neţoiu, ar fi trebuit dezgropată.
P.S.2: Indiferent de patron, antrenor ar trebui să fie un străin. Mititelu făcuse un lucru bun când îl adusese pe Napoli. Steaua a ajuns în grupele UEFA cu un tehnician străin şi e pe primul loc în Divizia A. Alesanco a făcut de asemenea treabă foarte bună. Şi Napoli ar fi reuşit dacă ar fi fost lăsat de Staicu”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri