SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-30 > Dansând în ploaie
PREGĂTIRE
Dansând în ploaie
de VALENTIN PRIBEANU, CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Joi 30 Septembrie 2004
Dansând în ploaie• Primul antrenament condus, ieri, de Pavel Badea, pe stadionul “Tineretului”, s-a desfăşurat pe o vreme neprielnică

Dacă este să ne luăm după datini, ploaia este aducătoare de noroc, aşa că, din acest punct de vedere, Pavel Badea poate fi încrezător, pentru că la antrenamentul de ieri “juveţii” au avut parte de ea din plin. Nu se poate să nu remarcăm faptul că gazonul de pe stadionul “Tineretului”, loc ales inspirat de noul manager general, a făcut faţă excelent averselor care s-au abătut asupra Băniei, “alb-albaştrii” putând să se pregătească în condiţii foarte bune. Aşa cum a promis, Badea a lucrat mult, încă de la prima şedinţă condusă de el, la relaţiile dintre jucători, antrenamentul de ieri fiind pigmentat în dese rânduri cu câteva jocuri, la prima vedere copilăreşti, menite să-i facă pe jucători să se apropie mai mult unul de altul. În rest, antrenamentul a fost unul obişnuit, de mijlocul săptămânii, cuprinzând câteva minute de alergare uşoară, exerciţii de posesie a balonului, gen “cinci contra doi”, şi sprinturi urmate de stretching. Apoi “Bădiţă” a împărţit lotul în trei grupe, care au jucat o miuţă pe teren redus. În ciuda vremii neprielnice, la antrenament au fost prezenţi câţiva suporteri ai “alb-albaştrilor” care au vrut să se convingă dacă s-au produs modificări majore în ceea ce priveşte lotul de jucători. Astfel, de la şedinţa de pregătire a absentat doar Baştină, motivat, el fiind accidentat, dar au fost prezenţi portarii Guso, Bănică şi Tătaru şi jucătorii de câmp Daouda, Murgan, Moţi, Mutică, Dobre, Iordache, Preda, Jovanovic, Pleşan, Bundea, Luţu, Frunză, Buhuş, Claudiu Tudor, Hoban, Borbely, Vigariu, Njock, Rubenilson, Stoianof şi Mircea Ilie. Dacă de portari s-a ocupat ca de obicei Silviu Lung, Badea le-a trasat sarcini şi celor doi secunzi, Neagoe şi Biţă, care s-au achitat bine de îndatoriri la prima şedinţă sub noua comandă. Pentru astăzi “alb-albaştrii” au programate două antrenamente, urmând ca locul de desfăşurare să fie stabilit în funcţie de vreme.

 

Mai uşor, Jeremie!

 

Este de înţeles ca, la antrenamente, fiecare jucător să încerce să dea cât mai mult, pentru a se face remarcat de tehnicieni. La şedinţa de pregătire de ieri, însă, Jeremie Njock a cam exagerat, băgând câteva alunecări periculoase la unii dintre coechipieri, printre care şi Pleşan, riscând să-i accidenteze, ultimul având nevoie de îngrijirea doctorului pentru a-şi relua pregătirea.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri