SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-30 > Minerul Mătăsari, la cinci minute de o surpriză
CUPA ROMÂNIEI
Minerul Mătăsari, la cinci minute de o surpriză
de Monalisa POPESCU
Aparut in ziua de Joi 30 Septembrie 2004
Minerul Mătăsari, la cinci minute de o surpriză• Dacă ar mai fi rezistat încă cinci minute fără să primească gol, Minerul Mătăsari ar fi putut ajunge la faza penaltiurilor în meciul cu Pandurii Tg. Jiu

 

MINERUL MĂTĂSARI (0) - (1) PANDURII

 

Stadion: “Minerul” (Mătăsari), spectatori: 500
A marcat: Rădoi ’115 - pen.

 

MINERUL MĂTĂSARI

Hîrsu – Opriţa, Ardeoiu, Amati - Corneanu, Paicu, Homea (’66 Bădoiu), Cojocaru, Bărbăcioru (’58 Pană) - Cănăvoiu, Colţatu (’83 Manea).
Antrenor: C-tin Trifu

 

PANDURII

Bălăeţ - Rădoi, Crăciunescu, Arcanu - C. Popescu, Bertea, Neguţ (’58 Vancea), Cristea - Bucă (’58 Vintilescu) - Cîmpanu (’63 Popete), Lăpădat.
Antrenor: Emil Săndoi

 

Arbitri: Vasile Lungu (Sibiu) - Dan Niţu (Tr. Măgurele), Florin Buzărnescu (Craiova)

 


 

Rezultat decis de schimbările inspirate făcute de Săndoi

 

Cu doar trei dintre jucătorii folosiţi sâmbătă, în meciul cu Petrolul Ploieşti, ca titulari în teren, “pandurii” n-au reuşit să se impună în primele 90 de minute în faţa divizionarei C Minerul Mătăsari. Pe un teren foarte greu, echipa lui Emil Săndoi nu a mai funcţionat la fel de bine ca pe arena din Târgu Jiu, asupra jocului punându-şi amprenta şi dorinţa mare şi ambiţia celor din Mătăsari de a încerca să promoveze în faza următoare a întrecerii. Cu un Opriţa în formă bună, în ciuda celor 36 de ani ai săi, şi cu Hîrsu evoluând ca în vremurile lui bune, apărarea “minerilor” a funcţionat impecabil, nelăsându-i pe fotbaliştii din Tg. Jiu să îşi facă jocul. Drumul spre şaisprezecimi al echipei lui Emil Săndoi a fost anevoios în această fază, “pandurilor” fiindu-le necesare două reprize de prelungiri pentru a se impune. Emil Săndoi a absentat de pe banca tehnică, antrenorul fiind suspendat pentru intrarea în teren de la jocul cu Petrolul, aşa că echipa a fost coordonată de secunzii Florin Bejinaru şi Ion Bură. Introducerea în teren a jucătorilor Popete, Vintilescu şi Vancea a schimbat în bine jocul “pandurilor”, dar nu a adus şi golul, acesta venind abia în minutul 115. El a fost înscris din penalti de Rădoi, lovitura de pedeapsă fiind dictată de centralul Lungu la un henţ al lui Amati. În şaisprezecimile Cupei României, Pandurii Tg. Jiu va întâlni pe 13 octombrie, în primul fief, o formaţie de Divizia A.

 

Suspendări şi avertismente pentru “panduri”

 

Cei doi jucători “panduri” care au primit cartonaşe roşii în partida cu Petrolul Ploieşti din campionat, Iulian Ştefan şi Scarlat, au fost suspendaţi o etapă de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Prezent ieri la comisie, organizatorul de competiţii al echipei Pandurii Tg. Jiu, Ion Ţambu, a susţinut acordarea unor pedepse minime pentru cei doi fotbalişti, aflaţi la prima sancţiune de acest gen în noua ediţie de campionat. De asemenea, atacantul Cătălin Bucă a fost avertizat de comisie pentru unele declaraţii apărute într-un cotidian sportiv de mare tiraj. În ceea ce priveşte intrarea pe teren a lui Emil Săndoi la jocul din etapa precedentă, comisia a hotărât că tehnicianul nu va fi suspendat, deoarece a acţionat astfel doar ca să îşi calmeze jucătorii.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri