SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-04 > Neguţ vrea să înscrie şi la Sibiu
PANDURII TG. JIU
Neguţ vrea să înscrie şi la Sibiu
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Joi 04 Noiembrie 2004
Neguţ vrea să înscrie şi la Sibiu• Marcatorul golului victoriei în meciul cu formaţia din Urziceni, Radu Neguţ, este sibian, dar vrea să promoveze cu “pandurii”

Fost component al naţionalei de juniori UEFA 2000, unde a jucat 54 de meciuri, înscriind de 14 ori, Neguţ (centru) vrea să promoveze cu Pandurii Tg. Jiu

 

Sunt sibian şi cu una sau două excepţii am jucat cu toţi fotbaliştii de acolo. Dar îmi doresc să îi batem şi să promovăm noi, nu ei.

Radu Neguţ

 

Venit la “pandurii” în vară de la Gaz Metan Mediaş împreună cu un alt fost divizionar A, Adrian Bogoi, mijlocaşul Radu Neguţ a reuşit să câştige încrederea lui Emil Săndoi şi mai ales a publicului de la Tg. Jiu, care are nevoie de un idol în echipă. În absenţa celui care a încântat spectatorii în sezonul trecut, Dorin Nica, Neguţ ar putea fi jucătorul care să creeze spectacolul aşteptat de tribune. Săndoi l-a folosit din ce în ce mai des în ultimele etape, Neguţ fiind autorul unor faze spectaculoase. În etapa a unsprezecea Neguţ a reuşit să spargă gheaţa şi a înscris. Golul său, de la 25 de metri, după o pasă primită de la Vintilescu, a ridicat tribunele în picioare şi a adus trei puncte echipei gorjene. Neguţ i-a promis lui Emil Săndoi un gol şi în meciul de la Sibiu. Chiar dacă e sibian şi a început fotbalul la juniorii fostei echipe Inter Sibiu, Neguţ spune că şi-ar dori să promoveze cu Pandurii Tg. Jiu: “Nu cred că ar fi rău nici un meci egal, dar e totuşi un joc de 1, X, 2. Sunt sibian şi cu una sau două excepţii am jucat cu toţi fotbaliştii de acolo. Dar îmi doresc să îi batem şi să promovăm noi, nu ei”. Vorbind despre colegii săi de la Pandurii Tg. Jiu, mai mult de jumătate dintre ei foşti jucători în divizia A, Radu Neguţ afirmă că târgujienii sunt mai buni decât adversarii de sâmbătă: “Părerea mea e că avem o echipă mai bună decât a lor. Avem, în primul rând, un lot mai valoros. Ei au şi indisponibilităţi mai multe acum. Nu e ca la noi, unde poate doar unul sau doi jucători sunt exponenţiali pentru echipă şi li se simte lipsa, în rest oricare poate fi înlocuit. La ei nu e aşa, pentru că au un grup de 13-14 şi, dacă lipsesc trei, se simte. Dudiţă era un jucător periculos şi acum s-a accidentat şi Pătru şi nu mai au decât un vârf de meserie, pe Corfar, şi va juca Tarcea ca vârf în meciul de sâmbătă”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri